Σάββατο, 30 Μαϊος 2020 20:06

Ο Χολαργός φιλοξενεί την Κιβωτό του Κόσμου στο Κλειστό ΤΡΙΤΣΗΣ

paterasantonios

Με επίσημους προσκεκλημένους τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου και τον βραβευμένο "Καλύτερο Ευρωπαίο Πολίτη" πατέρα Αντώνιο η Α.Ε. Χολαργού σε συνεργασία με την ΚΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΣ διοργανώνουν μία πλούσια φιλανθρωπική, εορταστική, πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση.

Το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 όπου ο Χολαργός θα υποδεχτεί στον πρώτο αγώνα της χρονιάς στο κλειστό γήπεδο "Αντώνης Τρίτσης" τον Πανιώνιο θα πραγματοποιηθεί και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτα του Συλλόγου, και πολλά πολλά ακόμη...

-Στην διάρκεια του ημιχρόνου θα γίνει αγώνας μεταξύ της ομάδας παίδων της ΑΕ Χολαργού και ομάδας επίλεκτων αθλητών της Κιβωτού του Κόσμου!

-Μετά τον αγώνα της ανδρικής ομάδας, κατά την διάρκεια της εκδηλωσης για την κοπή της πίτας του συλλόγου, θα βραβευτεί για την προσφορά του στο κοινωνικό σύνολο ο πατέρας Αντώνιος.

Σε συννενόηση με την Κιβωτό του Κόσμου καθ´όλη την διάρκεια της εβδομάδας θα συγκεντρώνονται είδη πρώτης ανάγκης στα γραφεία του συλλόγου (κλειστό Αντ. Τρίτσης). Τρόφιμα και είδη των οποίων η συντήρηση απαιτεί ψυγείο θα συγκεντρωθούν αποκλειστικά την ημέρα του αγώνα μεταξύ 13:00-15:30.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.