Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 04:07

Με εγκαίνια το ποδαρικό στο 2019 ο Σ.Κ.Α. Χολαργού-Παπάγου


SKAEGKAINIA

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι προπονητές και όλη η ομάδα του ΣΚΑ Χολαργού – Παπάγου σας εύχονται καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες σε όλου τους τομείς. Με αφορμή την έλευση του καινούριου χρόνου θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τον σύλλογο μας. Τους πρώτους 4 μήνες παρότι περάσαμε όλες τις παιδικές ασθένειες ενός νεοσύστατου συλλόγου, με την αμέριστη συμπαράσταση των προπονητών, αθλητών και γονέων καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις 220 εγγραφές. Συγχρόνως έχουμε προγραμματίσει την Ατζέντα με τις δράσεις για τους πρώτους μήνες του 2019. Ενδεικτικά αναφέρουμε:
• Δεκέμβριος 2018: Χριστουγεννιάτικη γιορτή
• 19 Ιανουαρίου 2019: Εγκαίνια Συλλόγου και Κοπή πίτας
• Ιανουάριος 2019: Καθαρισμός περιβάλλοντα χώρου στο Νταμάρι
• Φεβρουάριο 2019: Σεμινάρια για οδική Ασφάλεια

Οι προπονήσεις των ακαδημιών μας γίνονται στο Αθλητικό Κέντρο Παπάγου καθημερινά 16:00-19:00. 150 παιδιά, έχουν γραφτεί στο σύλλογο μας καλύπτοντας το μεγάλο κενό που υπήρχε από την απουσία ομάδας στίβου στου Παπάγου. Ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί, καθώς ο κόσμος τώρα μας γνωρίζει και ενδιαφέρεται για τις δραστηριότητες μας.

Το Αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου μας αποτελείται από 50 αθλητές με διακρίσεις σε πανελλήνια πρωταθλήματα. Οι προπονήσεις ξεκίνησαν με δίμηνη καθυστέρηση στο Μαρκ Μαρσω. Χρειάστηκε η δυναμική παρουσία 100 συνδημοτών μας στο Δημοτικό Συμβούλιο και η τοποθέτηση υπέρ των θέσεων μας της πλειοψηφίας των Δημοτικών Συμβούλων για να μας επιτραπεί η είσοδος για 4 ώρες την βδομάδα πλέον των ωρών κοινού. Οι ώρες αυτές καλύπτουν μόνο εν μέρει τις ανάγκες του αγωνιστικού μας τμήματος. Οι αθλητές και οι προπονητές μας αναγκάζονται 2 φορές την βδομάδα να μετακινούνται σε άλλα στάδια της Αθήνας την ώρα που το γήπεδο Δημοτικό γήπεδο Μαρκ Μαρσω παραμένει κλειστό για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις ενός μόνο συλλόγου. Θεωρούμε μη δίκαιη την κατανομή των ωρών. Δεν επιδιώκουμε ειδική μεταχείριση όμως απαιτούμε ισότιμη και αξιοκρατική αντιμετώπιση.

Ένα ακόμα άλυτο πρόβλημα είναι η εξεύρεση χώρου γραφείου για τον Σύλλογο μας. Η γραμματέας για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες μας αναγκάζεται να εργάζεται κάτω από αντίξοες συνθήκες (κρύο κα βροχή).
Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε αρμονικά με όλα τα αθλητικά σωματεία και τον ΔΟΠΑΠ. Έχοντας κλείσει 2 μήνες κοινής παρουσίας στο Δημοτικό Γήπεδο καταρρίφθηκαν όλοι οι “φοβοι” για αδυναμία συνύπαρξης 2 συλλόγων στον ίδιο χώρο ή οποιοδήποτε κίνδυνος έντασης. Θα επανέλθουμε για εξεύρεση δίκαιης λύσης στο θέμα των ωρών με την πεποίθηση ότι η αλληλοκατανόηση και η υγιής συνεργασία είναι οι πλέον αποδοτικές οδοί.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.