Σάββατο, 30 Μαϊος 2020 20:06

"\u0393.\u0391.\u03a3.\u03a7\u039f\u039b\u0391\u03a1\u0393\u039f\u03a5 \u03ad\u03bd\u03b1\u03c2 \u03c3\u03cd\u03bb\u03bb\u03bf\u03b3\u03bf\u03c2, \u03bc\u03b9\u03b1 \u03bf\u03bc\u03ac\u03b4\u03b1, \u03bc\u03b9\u03b1 \u03b9\u03c3\u03c4\u03bf\u03c1\u03af\u0

 proponites

Ο μεγαλύτερος αθλητικός σύλλογος της πόλης με 1.100 εγγεγραμμένα μέλη και 23 χρόνια προσφοράς, ο Γυμναστικός Αθλητικός Σύλλογος Χολαργού σε μία εκδήλωση που πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν οι αθλητές του με τις διακρίσεις τους, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του.

Ο Γ.Α.Σ.Χ. έχει αναδείξει πρωταθλητές Ελλάδας αλλα και αθλητές σε εθνικό επίπεδο με Βαλκανικές, Ευρωπαϊκές και Παγκόσμιες επιτυχίες που κάνουν υπερήφανους όχι μόνο τους ίδιους, τις οικογένειες τους και το σύλλογο αλλά και τον Δήμο.

Η πρόεδρος κα Βάνα Ξένου σε μία εφ' όλης της ύλης ομιλία ανέφερε επιγραμματικά τις επιτυχίες του καθενός από τα 8 τμήματα, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις των αθλητών.

Τα τμήματα η πορεία και οι επιτυχίες τους

• Το Βόλεϊ από τα ιδρυτικά τμήματα του ΓΑΣΧ έχει τμήματα ακαδημιών, παγκορασίδων, κορασίδων και γυναικών και ενηλίκων. Η γυναικεία ομάδα φέτος αξιώνει άνοδο στην μεγαλυτερη κατηγορία.

• Ο Στίβος από τα ιδρυτικά τμήματα του συλλόγου. Έχει πάνω από 350 εγγεγραμμένους αθλητές σε όλα τα τμήματα του, ακαδημιών προαγωνιστικα αγωνιστικα, ενηλικων και φυσικης καταστασης. Τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σταθερα αναμεσα στα 35 καλυτερα σωματεία στην Ελλάδα σε σύνολο 350, έχοντας αναδείξει επί σειρα ετών πρωταθλητές σε δρομικά αγωνίσματα, και έχει ξεκινήσει τώρα να έχει διακρίσεις και σε άλματα και σε ρίψεις.

• Η Τοξοβολία έχει αγωνιστική δραση απο το 2004, αφού καταλαμβάνει σταθερά τα τελευταία χρόνια μία από τις τρεις πρώτες θέσεις της πανελληνιας καταταξης της ΕΟΤ, έχοντας να επιδείξει πολυνίκες αθλητές με Πανελλήνιες και Ευρωπαϊκές διακρίσεις και πολλά πανελλήνια ρεκόρ.

• Η Γυμναστική έχει συνολικά 480 παιδιά σε όλα τα τμήματα της χορού, ρυθμικής, αεροβικής, ακροβατικής. Οι αθλήτριες της αεροβικής πέραν των πανελληνιών διακρίσεων, έχουν σημαντική παρουσία στην Ευρώπη και διεθνώς με τα εθνικά χρώματα, αφού αθλήτριές της στελεχώνουν την εθνική ομάδα Αεροβικής γυμναστικης. Οι αθλήτριες της ρυθμικής κατακτούν θεσεις στην οχτάδα και μετάλλια στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα αλλά και σε διεθνείς αγώνες. Φέτος, δύο αθλήτριες του Συλλόγου στελεχώνουν την εθνική ομάδα ρυθμικής γυμναστικής.

• Το Πινγκ-πονγκ ολοκλήρωσε πέντε χρόνια αγωνιστικής δράσης με 90 τουλάχιστον εγγραφές την τρέχουσα χρονιά. Διαθέτει τμήματα αρχαρίων καθώς και ένα αγωνιστικό τμήμα που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ΕΦΟΕΠΑ όπως επίσης και τμήματα ενηλίκων με 6 ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα της ΠΟΦΕΠΑ, όπου δύο από αυτές φέτος ανέβηκαν κατηγορία.

• Το Σκάκι φέτος ανέβηκε κατηγορία. Η ομάδα φέτος κατέκτησε τη δεύτερη θέση στον Α’ Όμιλο της Α’ Τοπικής Κατηγορίας και εξασφάλισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Οι παίκτες μας υπερέβαλαν εαυτούς, πετυχαίνοντας έξι νίκες σε επτά αγώνες και κέρδισαν πανάξια την άνοδο.

• Η Ξιφασκία ανήκει διοικητικά στον ΔΟΠΑΠ και οι αθλητές της αγωνίζονται με τα χρώματα του συλλόγου μας και έχουν μια αξιόλογη και αξιέπαινη πορεία με διακρίσεις σε όλα τα επίπεδα.

Η κα Ξένου μεταξύ άλλων ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους εθελοντές που στηρίζουν καθημερινά και διαχρονικά όλες τις δράσεις του Συλλόγου, τους γονείς των αθλητριών που στέκονται πάντα δίπλα στα παιδιά τους και την οικογένεια του Συλλόγου καθώς και τους προπονητές στους οποίους επεφύλαξαν και ειδική βράβευση.

Οι προπονητές των τμημάτων
Βόλεϊ: Σκαπετοράχη Φρόσω
Στίβος: Κοκορέτσης Κώστας-Καλοχέρη Όλγα-Καλτζίδης Ανέστης
Τοξοβολία: Παμβουξόγλου Αλέξανδρος
Σκάκι: Μολφέτας Μάριος
Ρυθμική Γυμναστική: Ασένοβα Νέλι-Γαλάνη Σοφία-Τζόβα Έλλη-Ακριτίδου Πασχαλιά-Αργύρη Γεωργία-Βουρλή Ελένη
Αεροβική Γυμναστική: Πολύζος Δημήτρης-Κιούση Πέγκυ-Κρόκου Ισαβέλλα
Πινγκ-Πονγκ: Παπαβασιλείου Άκης-Μαρίνας Αουρέλια
Ξιφασκία: Λιάκατος Στρατής


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.