Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:22

Μία χρονιά γεμάτη διακρίσεις για τον Γ.Α.Σ.Χολαργού


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε ένα πραγματικά κατάμεστο αμφιθέατρο και στο γνώριμο ζεστό κλίμα των εκδηλώσεων του ΓΑΣΧ, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/01/2020, στις 11πμ, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του συλλόγου μας. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης των διακριθέντων αθλητών και αθλητριών μας για το έτος 2019, καθώς και των προπονητών/τριών των αγωνιστικών τμημάτων.

Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του συλλόγου κα Βάνα Ξένου, η οποία στην ομιλία της αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα επιτυχημένη πορεία του συλλόγου, στον οποίο αθλούνται πάνω από 1.200 παιδιά που ανακαλύπτουν ότι η θέληση, η προσπάθεια, η επιμονή, η υπομονή, η πειθαρχία, η διαχείριση της νίκης, της ήττας, της απογοήτευσης, της χαράς, της συνεργασίας, οδηγούν στη διαμόρφωση όχι μόνο της συμπεριφοράς τους ως αθλητές αλλά της εν γένει στάσης τους απέναντι στην ζωή. Η κα Ξένου ευχαρίστησε όλους όσους στέκονται αρωγοί στις προσπάθειες αθλητών/τριων και προπονητών και τόνισε την μεγάλη επιτυχία:

• της γυναικείας ομάδας βόλεϊ για την άνοδο της στη δεύτερη τοπική κατηγορία και της μέχρι τώρα πολύ καλής πορείας σε αυτή,
• της ομάδας σκυταλοδρομίας 4 x 100μ Ανδρών, που στέφθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδος κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Α/Γ,
• του Πανελληνίου Ρεκόρ των αθλητών της Τοξοβολίας στους ολυμπιακούς γύρους Πανελληνίου Πρωταθλήματος Κλειστού Χώρου,
• Της ανόδου κατηγορίας της αγωνιστικής ομάδας του Πινγκ-πονγκ στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα,
• Της συμμετοχής αθλητριών Ρυθμικής και Αεροβικής Γυμναστικής σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα με τα χρώματα της αντίστοιχης εθνικής ομάδας.

Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν με το ειδικό βραβείο «ΝΟΥΣ ΥΓΙΗΣ ΕΝ ΣΩΜΑΤΙ ΥΓΙΕΙ» που απονεμήθηκε στον Δημήτρη Λαμπράκη, αθλητή του τμήματος Τοξοβολίας του συλλόγου μας, ο οποίος αρίστευσε στην σχολή του στο Φυσικό Αθήνας και ταυτόχρονα στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας στην τοξοβολία. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων των διακριθέντων αθλητών και αθλητριών όλων των τμημάτων του συλλόγου.

GASXPITA

Η τελετή ολοκληρώθηκε με το κόψιμο της Πρωτοχρονιάτικης πίτας και χαιρετισμούς των παρισταμένων. Το φλουρί της βασιλόπιτας το κέρδισε το κομμάτι των προπονητών-συνεργατών του σωματείου μας και το γούρι το πήρε η γραμματέας μας Πόπη Κούνε.Το φλουρί από τα κομμάτια το βρήκε ο αθλητής του στίβου Γιάννης Ζαχαρίας και κέρδισε την δωροεπιταγή από τα INTERSPORT.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού κος Ηλίας Αποστολόπουλος, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας τοξοβολίας Δρ Συναδινός, η αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ κα Αργειτάκη, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Τράκας, Σιαμάνης, Δημητριάδου, Οικοκονόμου, ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος του ΔΟΠΑΠ κ.κ. Αυγουρόπουλος και Υφαντής, ο περιφερειακός σύμβουλος κος Κεχρής, η πρόεδρος του ΔΟΚΜΕΠΑ κα Παρίση οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.κ. Τούτουζας, Κανάκης, Βεντουζά, Πετράκης, Χαμηλοθώρη, η πρόεδρος της Κοινότητας Χολαργού κα Γκούμα, η πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Σουρανή, το μέλος του ΔΟΠΑΠ κα Ζούλια, το μέλος της Κοινότητας Χολαργού κος Κατσαρέλλης, ο πρόεδρος του ΑΣ Παπάγου κος Καϊμάκης και ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιάδα Παπάγου κος Μελισσάρης και πολλά μέλη και φίλοι του ΓΑΣΧ.

GASXPITAC

Ιδιαίτερο ευχαριστώ στις αθλήτριες και στους αθλητές μας, αλλά και στο σύνολο της εξαιρετικής προπονητικής μας ομάδας που πάντα δίνει τον καλύτερο της εαυτό για την εξέλιξη των παιδιών μας, όπως και στους άξιους συμπαραστάτες μας τους γονείς!!!

Το ΔΣ του ΓΑΣΧ εύχεται καλή χρονιά, γεμάτη υγεία και δημιουργία σε όλους.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.