Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 12:21

Ο Νίκος Βερροιόπουλος νέος προπονητής στον ΑΚΟ Άρη Χολαργού


Μετά από 5 χρόνια στο τιμόνι της Γυναικείας ομάδας μπάσκετ του ΑΚΟ Άρης Χολαργού και έπειτα από μια μεγάλη νίκη επί του Αμύντα την Κυριακή 19/1, ο επιτυχημένος προπονητής Σπύρος Γεωργουδάκης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ομάδα. Ο coach Γεωργουδάκης οδήγησε την ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών και την πανηγυρική άνοδο στην Α’ ΕΣΚΑ, κατέκτησε ένα Κύπελλο Γυναικών ΕΣΚΑ, δύο φορές τη 2η θέση στην Α’ ΕΣΚΑ, ενώ φέτος είναι για 2η συνεχόμενη φορά στον τελικό Κυπέλλου Γυναικών ΕΣΚΑ.

Μαζί με τον coach αποχωρεί από τη θέση του βοηθού προπονητή και η Φάννυ Ροΐδου, η οποία όμως θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα ως πολύτιμος συνεργάτης στα θέματα αθλητικής ψυχολογίας.

Στο πρόσωπο του Νίκου Βερροιόπουλου, έδειξε την εμπιστοσύνη του ο ΑΚΟ Άρης Χολαργού να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, μια πολύ καλή κίνηση αφού συμφώνησε με τον πρώην προπονητή της Γυναικείας ομάδας του ΕΦΑΟ Ζωγράφου που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου για την αποχώρηση του Σπύρου Γεωργουδάκη:

«Ο coach των επιτυχιών, Σπύρος Γεωργουδακης, σήμερα (19/1), μετά το νικηφόρο (51-42) ματς με τον Αμύντα για τη 14η αγωνιστική της Α’ ΕΣΚΑ, ανακοίνωσε και επίσημα την αποχώρησή του από τη θέση του προπονητή της Γυναικείας ομάδας του Α.Κ.Ο. ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ.

Σαν Δ.Σ. νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι όταν πριν πέντε χρόνια επιλέξαμε τον Σπύρο Γεωργουδάκη σαν νέο προπονητή της Γυναικείας ομάδος μας. Και πώς να μην είμαστε, άλλωστε, όταν σε αυτό το διάστημα η ομάδα μας κατέκτησε ένα πρωτάθλημα στη Β’ ΕΣΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και πανηγυρική άνοδο στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ένα Κύπελλο Γυναικών ΕΣΚΑ (για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου), 2 φορές κατέκτησε τη Δεύτερη θέση στην Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ και φέτος είναι για δεύτερη συνεχόμενη φορά στον τελικό Κυπέλλου Γυναικών ΕΣΚΑ.

“Έδεσε” αμέσως με την ομάδα και σε αμοιβαίο κλίμα εμπιστοσύνης και εκτίμησης προσπαθούσαμε να κτίσουμε και να μεγαλώσουμε την ομάδα μας κάθε μέρα και να την επαναφέρουμε εκεί που της αξίζει σύμφωνα με την ιστορία της.

Φίλε Σπύρο, θερμές ευχές για υγεία, οικογενειακή ευτυχία και ό,τι καλύτερο στην προπονητική σου σταδιοδρομία.

Η πόρτα του Α.Κ.Ο. ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ θα είναι πάντα ανοικτή για σένα σε όλους τους τομείς. Δεν θα πούμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν γιατί είμαστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή στο μέλλον θα σε ξαναδούμε με τη φόρμα να δίνεις οδηγίες στα κορίτσια σου…

Μπορεί από σήμερα να μην ανήκεις τυπικά στην ομάδα μας, αλλά πάντα θα είσαι ένα μέλος αυτής της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ που μαζί χτίσαμε…

Μαζί με τον coach αποχωρεί από τη θέση του βοηθού προπονητή και η Φάννυ Ροΐδου, ένα άλλο μεγάλο κεφάλαιο της ιστορίας του Α.Κ.Ο. ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, που βοήθησε με όλες τις δυνάμεις της στη μεγάλη προσπάθειά μας, τόσο σαν παίκτρια όσο και σαν βοηθός. Όμως η Φάννυ αποχωρεί μόνο από τη θέση αυτή, αφού θα συνεχίσει να είναι κοντά μας και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα ως πολύτιμος συνεργάτης στα θέματα αθλητικής ψυχολογίας.

Από όλους εμάς, ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Με εκτίμηση, το Δ.Σ. του Α.Κ.Ο ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ».

Η ανακοίνωση του ΑΚΟ Άρη Χολαργού για τον νέο προπονητή της ομάδας Νίκο Βερροιόπουλο: 

«Η ομάδα του ΑΚΟ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ, μετά από συντονισμένες κινήσεις και κάτω από την πίεση του χρόνου για την εύρεση του καταλληλότερου ανθρώπου για τη θέση του προπονητή της Γυναικείας ομάδος, κατέληξε στο πρόσωπο του κ. Νίκου Βερροιόπουλου.

Ο coach Νίκος Βερροιόπουλος είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής. Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα ως βοηθός στο γυναικείο τμήμα του Προμηθέα Χαλανδρίου (Α’ ΕΣΚΑ) για 2 χρόνια (2013-2015). Παράλληλα, τη σεζόν 2014-15 διετέλεσε βοηθός στην Τερψιθέα Γλυφάδας (Α1 Εθνική Κατηγορία).

Τα επόμενά του βήματα τα έκανε στην ομάδα του ΕΦΑΟ Ζωγράφου, αρχικά ως βοηθός στο γυναικείο τμήμα που αγωνιζόταν στην Α’ ΕΣΚΑ και από το καλοκαίρι του 2017 καθοδήγησε την ομάδα του Ζωγράφου ως πρώτος προπονητής για 2,5 χρόνια στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Το ΔΣ καθώς και ο φίλαθλος κόσμος της ομάδος καλωσορίζουν τον Coach Νίκο Βερροιόπουλο στην οικογένεια του ΑΚΟ ΑΡΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ και του εύχονται καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο του».

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.