Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 13:40

10 χρόνια μετάλλια με τον Παναθλητικό Α.Σ.


Ο Παναθλητικός Α.Σ., γιορτάζοντας τα 10 χρόνια παρουσίας του στην περιοχή Χολαργού-Παπάγου, προσφέρει Δωρεάν Σεμινάρια Αυτοάμυνας για τα πρώτα 20 άτομα που θα δηλώσουν συμμετοχή έως και το τέλος Φεβρουαρίου! Η έναρξη των σεμιναρίων θα γίνει στις 27 Φεβρουαρίου.

Στον Παναθλητικό Α.Σ., λειτουργούν Παιδικά τμήματα (ηλικίες 3,5 ετών και άνω), τμήματα Εφήβων και Ενηλίκων. Διδάσκεται η τέχνη του Kyokushin Karate, καθώς και Αυτοάμυνα, Κ1-Kick Boxing και Japanese Shoot Boxing, ενώ ο Σύλλογος είναι αναγνωρισμένος από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και είναι μέλος των μεγαλύτερων ελληνικών και παγκόσμιων ομοσπονδιών (Π.Ο.Κ., WAKO, Aiko Greece, Kyokushin Kenbukai)

Ως εκ τούτου, οι αθλητές και αθλήτριες του Παναθλητικού Α.Σ., λαμβάνουν συχνά μέρος σε Διασυλλογικά αλλά και Πανελλήνια πρωταθλήματα, σημειώνοντας σημαντικές επιτυχίες. Πιο πρόσφατα, οι αθλητές /τριες του συλλόγου συμμετείχαν με αξιώσεις στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Iko Nakamura στον Αλμυρό Βόλου, επιστρέφοντας με 20 μετάλλια , όπως και στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της Aiko Greece το οποίο διοργάνωσαν οι Πάνθηρες Μεταμόρφωσης, από το οποίο επέστρεψαν με 28 μετάλλια.

Στη συνέντευξη που ακολουθεί, ο υπεύθυνος λειτουργίας του Α.Σ. Παναθλητικού, Sensei Παναγιώτης Βλάχος, με 35 χρόνια εμπειρίας στις πολεμικές τέχνες, εκπρόσωπος στην Ελλάδα και Κύπρο της Kyokushin Kenbukai International Full Contact Karate, μιλά για τα οφέλη των πολεμικών τεχνών καθώς και της Αυτοάμυνας στην καθημερινή ζωή των πολιτών, με την ευκαιρία της απονομής της μαύρης ζώνης στον εξηντάχρονο και μεγαλύτερο σε ηλικία αθλητή της σχολής, Φίλιππο Μάρκου, ο οποίος μετά από χρόνια προσπάθειας πραγματοποίησε το όνειρό του.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε στη γραμματεία του Συλλόγου, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 18:00-20:00. Ο Παναθλητικός Α.Σ., στεγάζεται στη οδό Τερψιχόρης 8, έναντι του νέου Σκλαβενίτη.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.