Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 17:11

STOP! Άμεση παρέμβαση της Τροχαίας στις κόντρες της Αναστάσεως


kontres

Από την επόμενη εβδομάδα, δεσμεύτηκε ο Διοικητής του Τμήματος Τροχαίας Αγίας Παρασκευής, θα ξεκινήσει η επιχείρηση ελέγχου της δράσης μοτοσυκλετιστών που προκαλούν ηχορύπναση στην περιοχή του Παπάγου.

Συγκεκριμένα, μετά το θέμα που προέκυψε από την ανάρτηση αναγνώστη του myxolargos/mypapagos.gr σχετικά με την έντονη ηχορύπνανση που προκαλούν κατά τις βραδινές ώρες μοτοσικλετιστές στην περιοχή της Αναστάσεως και Χατζηκωνσταντή, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Κ. Τίγκας απέστειλε σχετική επιστολή στην Τροχαία.

Ο κ. Τίγκας έγινε δεκτός για συνάντηση χθες από τον Διοικητή και στη συζήτηση που ακολούθησε μεταξύ των δύο ανδρών, ο Διοικητής του Τμήματος παρέθεσε ορισμένες επιχειρησιακές σκέψεις για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του ζητήματος όπως περιπολίες, μπλόκα και άλλες συγκεκριμένες ενέργειες, ενώ προσδιόρισε και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησής των προτεινόμενων δράσεων, αρχίζοντας από την προσεχή εβδομάδα.

Να θυμίσουμε ότι το συγκεκριμένο είναι ένα χρονίζον θέμα που απασχολεί έντονα τους κατοίκους του Παπάγου. Ενώ στο παρελθόν, συγκεκριμένα το Σεπτέμβριο του 2015 η Αστυνομία είχε παρέμβει ξανά με 72 προσαγωγές για εξακρίβωση στοιχείων και 102 βεβαίωσεις παραβάσεων του ΚΟΚ, ωστόσο δεν ήταν ικανές να αποτρέψουν την επανεμφάνιση του φαινομένου.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.