Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 10:20

Για τα όρια και την αυτοπεποίθηση των παιδιών, ομιλία στο 5ο Δημοτικό Χολαργού


family

Ομιλία σχετικά με τα όρια και την αυτοπεποίθηση των παιδιών, με θέμα «Πώς επιδρούν τα υγιή όρια στη ζωή των παιδιών, πώς δημιουργούνται και πώς διατηρείται η υγιής αυτοπεποίθηση» διοργανώνει η Διεύθυνση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου αυτή την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου και ώρα 6μ.μ.

Την ομιλία θα εκφωνήσει η Ψυχολόγος–Παιδοψυχολόγος κα Ανθή Κουρτζή. Η κα Κουρτζή έχει δεκαετή κλινική εμπειρία σε παιδιά και εφήβους. Έχει εργαστεί σε αρκετούς ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς στην Ελλάδα και στην Σκωτία. Είναι απόφοιτος Πανεπιστημίου Κρήτης και οι μεταπτυχιακές της σπουδές πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στη Σκωτία.
Η προσέγγιση που ακολουθεί είναι η γνωσιακή συμπεριφορική ψυχοθεραπεία, σύμφωνα με το Αιγινήτειο Νοσοκομείο, όπου και έχει εκπαιδευτεί. Προσφέρει τις υπηρεσίες της ως ψυχολόγος στην Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης της Ψυχικής Υγείας τους Υπουργείου Υγείας - Ε.Π.Α.Ψ.Υ., και συνεργάζεται με την Λαζαράτου Ε., Παιδοψυχίατρο και Καθηγήτρια Παν/μίου Αθηνών, Ιατρικής Σχολής.

Μετά την ομιλία, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του σχολείου θα ακολουθήσει ανοιχτή συζήτηση με ερωτήσεις, σχόλια και ανατροφοδότηση.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.