Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 13:54

Χρίσμα στον Αποστολόπουλο. Αποχώρηση Κατσαρέλη


stavrostheodorakis

Την αποχώρησή του από το «ΠΟΤΑΜΙ» ανακοίνωσε ο Υπεύθυνος Δημοτικής Πολιτικής της Οργάνωσης Αγίας Παρασκευής και Παπάγου-Χολαργού κ. Τριαντάφυλλος-Δημήτρης Κατσαρέλης μετά την αιφνιδιαστική ανακοίνωση του κόμματος να δώσει χρίσμα στον νυν Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ. Αποστολόπουλο για τις επόμενες δημοτικές εκλογές.

Όπως αναφέρει στην επιστολή του ο κ. Κατσαρέλης όχι μόνο η Τοπική Οργάνωση δεν γνώριζε τίποτα απολύτως, όχι μόνο η υποψηφιότητα Αποστολόπουλου δεν προτάθηκε από κανέναν, αλλά ΟΜΟΦΩΝΑ αποφάσισε να στηρίξει άλλον υποψήφιο.

Διαβάστε την επιστολή αποχώρησης του κ. Κατσαρέλη:

"Με έκπληξη πληροφορήθηκα από δημοσιεύματα στον τύπο, ότι ανάμεσα στους «επιτυχημένους εν ενεργεία Δημάρχους» τους οποίους στηρίζει το Ποτάμι περιλαμβάνεται και ο του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.
Δεν είχατε καν την στοιχειώδη ευγένεια να πληροφορήσετε πριν την Τοπική Οργάνωση, ώστε να μη γίνουμε περίγελο στη γειτονιά μας.
Την άποψη της Οργάνωσης τη γνωρίζατε. Έγινε Ολομέλεια προ τριών εβδομάδων, παρουσία και της τοποτηρήτριάς σας, και αυτή η προοπτική στήριξης δεν τέθηκε καν ως θέμα προς συζήτηση!
Προφανώς βασισθήκατε σε κάποιους μυστικοσύμβουλους. Πιστεύω να σας πληροφόρησαν και για την πολιτικοκοινωνική σύνθεση του συνδυασμού του «πετυχημένου» Δημάρχου.
Αναμένω με περιέργεια να ανακαλύψετε μία ή έναν από τους «εθελοντές, μέλη ή στελέχη του Ποταμιού, οι οποίοι θα συνεχίσουν να στηρίζουν» αυτόν τον συνδυασμό. Έναν ή μία! Δεν συζητώ καν να εκτεθούν ως υποψήφιοι στις προσεχείς εκλογές, ώστε να τον στηρίξουν στην πράξη.
Σε ποιά Δημοτική Παράταξη, ανεξάρτητη και αυτοδιοικητική συμμετείχαν και θα συμμετέχουν οι παραπάνω φίλοι, μέλη, στελέχη (πρώην οι περισσότεροι πλέον) να ρωτήσετε την τοποτηρήτριά σας, ή/και τους μυστικοσυμβούλους σας. Ήταν από χρόνια γνωστό, συζητήθηκε και πάλι στην Ολομέλεια, χωρίς να υπάρξει ουδεμία ένσταση.
Σας είναι γνωστό ότι διεφώνησα με την χωρίς Όραμα, Αρχές και Στρατηγική πολιτική σας του «πάνε, φύγε, φύσσα, ρούφα, τράβα τόνε» την οποία ακολουθήσατε από πέρυσι.
Μολοντούτο, προσπάθησα να σταματήσω, με τις μικρές μου δυνάμεις και παράδειγμα, τον κατήφορο απομάκρυνσης από το λόγο συστράτευσης στο Ποτάμι χιλιάδων Πολιτών. Συμμετείχα και στο πρόσφατο Συνέδριο, μόνο και μόνο για να προσφέρω στις επικείμενες εκλογές στην Τοπική και Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση και τις Ευρωεκλογές.
Δυστυχώς αυτό είναι αδύνατο. Ο κατήφορος συνεχίζεται και το τέρμα του είναι πρόδηλο.
Σας παρακαλώ να με διαγράψετε από τα πάσης φύσεως κιτάπια σας.

Τριαντάφυλλος (Δημήτρης) Κατσαρέλης
τ. Υπεύθυνος Δημοτικής Πολιτικής της Οργάνωσης Αγίας Παρασκευής και Παπάγου-Χολαργού.

υ.γ. Δεν χρειάζεται να μου επιστρέψετε το αναλογούν υπόλοιπο της οικονομικής συνδρομής μου ως μέλους για το 2018".


Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσηκώσει, όπως φαίνεται, σε πολλές τοπικές οργανώσεις του Ποταμιού η πρακτική του κ. Θεοδωράκη να δίνει χρίσματα χωρίς να ρωτάει κανέναν, αλλά και πολύ περισσότερο χωρίς να έχει γνώση του τι γίνεται στις τοπικές κοινωνίες. Διαβάστε σχετικά
http://www.myota.gr/index.php/k2-tags/2013-02-13-13-23-56/37-2010-07-19-11-11-22/13156-2018-12-25-06-07-33

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.