Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 16:40

Έξαρση της εγκληματικότητας καταγγέλλουν δημότες στα όρια Παπάγου-Χολαργού


seciurity

Κανένα θετικό αποτέλεσμα δεν καταγράφουν οι δημότες από την υπηρεσία φύλαξης με τα ειδικά αυτοκίνητα που κοστίζουν στο Δήμο 250.000 ευρώ. Για επαναλαμβανόμενα περιστατικά ληστειών σε σπίτια στην κάτω περιοχή της Αναστάσεως τους τελευταίους τρεις μήνες, έγραψε αναγνώστρια του myxolargos/mypapagos.gr ζητώντας μέσω του site να ενημερωθεί ο Δήμος και η Αστυνομία.

«Καλησπέρα σας. Είμαι κάτοικος Χολαργού και συγκεκριμένα μένω στην αρχή της οδού Κλειούς στα σύνορα με τον Παπάγο. Θα ήθελα να εφιστήσω την προσοχή στο Δήμο για συχνές παράνομες συμπεριφορές και να παρακαλέσω να λάβει ο Δήμος και η Δημοτική Αστυνομία πιο αυστηρά μέτρα για την προστασία των δημοτών.

Και αναφέρομαι στον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό περιστατικών ληστείας σε οικίες της γειτονιάς μας. Πιο συγκεκριμένα τους τελευταίους τουλάχιστον 3 μήνες που συνομιλώ με γείτονές μου για το συγκεκριμένο θέμα, πολλοί είναι αυτοί που έχουν πέσει θύματα ληστείας στις οδούς Ελευθερίου Βενιζέλου, Ξανθίππου και στις γύρω οδούς. Κάποιοι είναι ηλικιωμένοι, κάποιοι δεν έχουν συναγερμό στην οικία τους, ενώ κάποια περιστατικά συνέβησαν ακόμη και πρωινές ώρες.

Δυστυχώς το πρόγραμμα «Ασφαλής Γειτονιά» με τα αυτοκίνητα ιδιωτικής εταιρίας security, που εκτελούν περιπολίες τις βραδινές ώρες, φαίνεται να μην έχει αποτέλεσμα.

Θα σας παρακαλούσα να μεταφέρετε και εσείς απο τη σελίδα σας, τις ανησυχίες των δημοτών της περιοχής. Εύχομαι ο Δήμος και η αστυνομία να βρούν σύντομα μια λύση στα έντονα κρούσματα εγκληματικότητας των τελευταίων μηνών. Σας ευχαριστώ.»

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.