Σάββατο, 30 Μαϊος 2020 20:51

Με 4 αποχωρήσεις έγινε η κοπή της πίτας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού

gogopagoni

Η σημερινή κοπή της βασιλόπιτας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού θα πρέπει να είναι η πιο χαρακτηριστική και με το μεγαλύτερο ειδησεογραφικό ενδιαφέρον στην ιστορία της.

Όχι μόνο γιατί το φλουρί έπεσε στον Πρόεδρο των Γιατρών του Κόσμου Νικήτα Κανάκη, που παραβρέθηκε στην εκδήλωση αφού θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις εκλογές του Μαϊου γεγονός που χαρακτηρίστηκε στα πηγαδάκια ως "καλός οιωνός", αλλά και για τις αποχωρήσεις που στιγμάτισαν την ημέρα.
kanakispita

Δύο επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων αποχαιρέτησαν το δημοτικά πράγματα, καθώς και δύο Διευθύντριες του Δήμου ανακοίνωσαν ότι διανύουν το τελευταίο έτος της καριέρας τους.

kexrispita

Συγκεκριμένα, ο κ. Γιάννης Κεχρής επικεφαλής της Δημοτικής Αναγέννησης και νυν δημοτικός σύμβουλος ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από τα του Δήμου, αφού μεταφέρεται στην Περιφέρεια Αττικής όπου και θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Γ. Πατούλη.
Η κα Χριστίνα Πολυκαλά επικεφαλής της παράταξης Κοινωνία Δημοτών ανακοίνωσε την οριστική της αποχώρηση από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου και ταυτόχρονα ότι δεν θα είναι υποψήφια στις εκλογές του Μαϊου. Μιας πολυετούς παρουσίας αφού η πρώτη της θητεία ξεκίνησε χρόνια πριν από το Δήμο Παπάγου.

polykalociao

Επιπλέον, την αποχώρηση τους λόγω συνταξιοδότησης, ανακοίνωσαν τόσο η Διευθύντρια των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου κα Χριστίνα Βασσάλου όσο και η Διευθύντρια Διοκητικών Υπηρεσιών κα Γωγώ Παγώνη. Και οι δύο έντονα συγκινημένες καταχειροκροτήθηκαν από τους συναδέλφους τους που παραβρέθηκαν στο αμφιθέατρο.

vassalou


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.