Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies όπως αυτή περιγράφεται στην πολιτική των cookies.
 για Νewsletter    

Εκτύπωση

Με ρυθμούς... χελώνας τα έργα στην πλατεία Εθν. Αντίστασης

on .

ergaplateia

Ο χρόνος αποπεράτωσης του έργου στην πλατεία Εθν. Αντίστασης είχε προβλεφθεί αρχικά για 8 με 10 μήνες, και όπως χαρακτηριστικά δήλωσε κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης ο Δήμαρχος Ηλ. Αποστολόπουλος ο πρώτος που θα ήθελε να είχε τηρηθεί το χρονοδιάγραμμα θα ήταν ο ίδιος για να προλάβει να κόψει μέσα στην προεκλογική περίοδο την κορδέλα των εγκαινίων, και συμπλήρωσε, ότι όσο και να σχεδιάζεις δεν σου έρχονται πάντα βολικά...

Τα έργα δεν έχουν σταματήσει στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στον Άνω Χολαργό αλλά πάνε με πολύ αργούς ρυθμούς. Αυτό δήλωσε ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος σε σχετική ερώτηση του Δημοτικού Συμβούλου της παράταξης "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ" Νίκου Στάππα.

Ο Δήμαρχος εξήγησε ότι είναι πολύ προβληματική η μελέτη βάσει της οποίας προχωρά ο εργολάβος, διευκρινίζοντας ότι την είχε εκπονήσει η προηγούμενη δημοτική αρχή Ξύδη, της οποίας ωστόσο ήταν μέλος, με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια των εραγσιών να προκύπτουν συνεχώς προβλήματα. Έτσι το έργο σταματά, γίνεται νέα μελέτη, κατατίθεται στην υπηρεσία, εγκρίνεται και ξανασυνεχίζει... Αυτό από το Νοέμβριο που πάλι με άρθρο το myxolargos/mypapagos.gr είχε αναφερθεί στην πρώτη διακοπή του έργου. Το νέο μεγάλο πρόβλημα που έχει προκύψει τώρα είναι το πηγάδι που υπάρχει στην πλατεία για το οποίο μελετάται η μεταφορά του σε σημείο πρασίνου που δεν θα είναι προσβάσιμο στο κοινό.