Σάββατο, 29 Φεβρουαρίου 2020 05:20

Οι 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ καταγγέλλουν τον Δήμαρχο για τη συναυλία Γαϊτάνου

gaitanosb

Έντονα καταγγελτική η ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης "Συνεργασία για τις 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ" που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα το πρωί για την επιλογή του Δημάρχου Αποστολόπουλου να διοργανώσει συναυλία με τον τραγουδιστή Πέτρο Γαϊτάνο για τους άπορους του Δήμου. Η ανακοίνωση κάνει λόγο για δηλώσεις του τραγουδιστή που είδαν το φως της δημοσιότητας στηρίζοντας τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής, ενώ αναφέρεται και στην επιλογή της ημέρας που συνέπεσε με τα εγκαίνια εκλογικού κέντρου Τούτουζα.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

Με χρυσαυγίτες καλλιτέχνες και λεφτά για τους απόρους η προεκλογική εκστρατεία Αποστολόπουλου

Με την διοργάνωση συναυλίας του υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής Πέτρου Γαϊτάνου και με λεφτά του ΕΣΠΑ που προορίζονται για τους απόρους και τις δομές φτώχειας ο κ. Αποστολόπουλος προσπαθεί όπως φαίνεται να αποτρέψει τον κόσμο να παραστεί στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του κ. Τούτουζα.

Ο κ. Αποστολόπουλος όχι μόνο γνώριζε εδώ και πολύ καιρό ότι την Τετάρτη 10 Απριλίου ο επικεφαλής της παράταξης Συν-Πολις, έχει καλέσει με επίσημη δημόσια πρόσκληση τον κόσμο να παραστεί στα εγκαίνιά του εκλογικού του κέντρου, αλλά κανόνισε να δοθεί συναυλία ενός καλλιτέχνη, επίσημου υποστηρικτή της Χρυσής Αυγής, απευθυνόμενος σε συγκεκριμένο πολιτικό χώρο και μάλιστα εμφανίζοντάς την ως εκδήλωση υπέρ των απόρων έτσι ώστε να μπορέσει να πληρώσει 3.100 ευρώ από τα χρήματα του ΕΣΠΑ που προορίζονται για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου.

Ο κ. Αποστολόπουλος κράτησε στην διαπαραταξιακή επιτροπή, κρυφές τις προεκλογικές εκδηλώσεις που ετοιμάζει με τα χρήματα του δήμου και τελευταία στιγμή με απ’ ευθείας ανάθεση προχωράει στην διοργάνωση συναυλίας με έναν καλλιτέχνη που δηλώνει δημοσίως ότι «θέλει να σπάσει τα κεφάλια των μαύρων» και ότι «του αρέσει ο τσαμπουκάς της Χρυσής Αυγής».

Οσος πανικός και αν διακατέχει τον κ. Αποστολόπουλο καθώς είναι ο μοναδικός Δήμαρχος στην ιστορία της Τοπικής Αυτοδιοίκησης που σε τέσσερα χρόνια θητείας δεν κατόρθωσε να κάνει ούτε ένα έργο, τον προειδοποιούμε ότι καλά θα κάνει να σεβαστεί και τις δημοκρατικές αρχές του ελληνικού λαού και τα λεφτά των φορολογούμενων πολιτών και τις ανάγκες των αναξιοπαθούντων και την ισονομία μιας προεκλογικής εκστρατείας διότι εμείς «από σπασμένα κεφάλια είμαστε μαθημένοι» και δεν πρόκειται να ανεχτούμε τέτοιες συμπεριφορές.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.