Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 02:23

Πολυκαλά, Φασούλη, Κουτάκης αποχαιρέτησαν το Δημοτικό Συμβούλιο


polfaskout

Χριστίνα Πολυκαλά, Καίτη Φασούλη και Νίκος Κουτάκης από τους μακροβιότερους δημοτικούς συμβούλους με πολυετείς θητείες και σε θέσεις ευθύνης στον τέως Δήμο Παπάγου, δεν έθεσαν υποψηφιότητα στις πρόσφατες εκλογές του Μαϊου κι έτσι δεν θα είναι παρόντες τουλάχιστον μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο την επόμενη τετραετία.

Και παρότι έχει προγραμματιστεί ακόμη μία συνεδρίαση μέσα στον Ιούλιο με την παρούσα σύνθεση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου-Χολαργού, οι τρεις δημοτικοί σύμβουλοι από την Κοινότητα Παπάγου αποχαιρέτησαν τα έδρανα κατά τη συνεδρίαση της περασμένης Πέμπτης.

"Δούλεψε αρμονικά το Δημοτικό Συμβούλιο και βγήκαν αποτελέσματα για το Δήμο"

Η Χριστίνα Πολυκαλά, επικεφαλής της παράταξης "Κοινωνία Δημοτών" είχε συγκεντρώσει το 5% στις εκλογές του 2014 και εκπροσωπούσε η ίδια μόνο την παράταξη της στο Δημοτικό Συμβούλιο. Στις αρχές του χρόνου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κοπής βασιλόπιτας του Δήμου η κα Πολυκαλά είχε ανακοινώσει την οριστική της απόφαση να μη συμμετέχει ξανά, έχοντας ολοκληρώσει μία μεγάλη πορεία. Έτσι, την περασμένη Πέμπτη αποχαιρέτησε και τυπικά το όργανο, δίνοντας συγχαρητήρια στο Δήμαρχο και όσους εκλέχτηκαν, τονίζοντας ότι "το προηγούμενο διάστημα το Δημοτικό Συμβούλιο λειτούργησε αρμονικά και βγήκαν αποτελέσματα για το Δήμο".

"Ο Δήμαρχος θριάμβευσε με το χαρακτήρα, το ήθος και τη δουλειά του"

Η Καίτη Φασούλη, εκλέχτηκε το 2014 με την παράταξη του Χρήστου Δασκαλόπουλου για να ανεξαρτητοποιηθεί πολύ γρήγορα στη συνέχεια. Στενή συνεργάτιδα του επίτιμου Δημάρχου Ξύδη διετέλεσε πολλές φορές Αντιδήμαρχος. Στο γεμάτο συγκίνηση χαιρετισμό της, ζήτησε συγνώμη αν κάπου έσφαλε, δήλωσε ότι λυπάται που αποχωρεί και έδωσε συγχαρητήρια στο Δήμαρχο αναφέροντας ότι "θριάμβευσε με το χαρακτήρα, το ήθος του και τη δουλειά πάνω στο πρόγραμμα του".

"Σπάσαμε το απόστημα του εκλογικού Νόμου και βγήκαμε από την 1η Κυριακή"

Ο Νίκος Κουτάκης, εκλέχτηκε το 2014 με την παράταξη Τίγκα, στην πορεία όμως η σχέση μεταξύ των δύο ανδρών διαρρήχθηκε κι έτσι οδηγήθηκε στην ανεξαρτητοποίηση. "Σπάσαμε το απόστημα του εκλογικού Νόμου και βγήκαμε με την πρώτη Κυριακή" είπε εμφατικά ο κ. Κουτάκης στην τοποθέτηση του. Έντονα συγκινημένος, δήλωσε ότι θα του λείψουν όλοι πολύ αλλά ότι θα είναι πάντα δίπλα στη Δημοτική Αρχή. Ο κ. Κουτάκης δεν συμμετείχε αυτή τη φορά στην εκλογική διαδικασία για προσωπικούς λόγους, όπως επεσήμανε.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.