Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 05:53

Γνωρίζατε ότι οι Χολαργιώτες διακρίνονται στο άθλημα του Μπριτζ;


opax1

Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία μαθητών το 2017 και δευτεραθλήτρια το 2018 είναι η ομάδα του ΟΠΑ Χολαργού.

Ο Όμιλος Πνευματικών Αθλημάτων Χολαργού, εδώ και τέσσερα χρόνια καλλιεργεί το Σκάκι και το Μπριτζ και προσφέρει στους δημότες πολιτισμό και ποιοτική ψυχαγωγία.

Σε έναν υπέροχο χώρο στην οδό Ευριπίδου και Κεφαλληνίας δίπλα από το Cafe Piquet, διοργανώνονται επίσημοι αγώνες,γίνονται μαθήματα Σκάκι και Μπριτζ και διάφορες δράσεις όπως καλοκαιρινή δημιουργική απασχόληση για παιδιά,διάφορα σεμινάρια,εκθέσεις,εκδρομές,μαθήματα γιόγκα και πολλά άλλα.

Επικεφαλής προπονήτρια στο Σκάκι είναι η παγκοσμίου φήμης Grand Master γυναικών και κορυφαία Ελληνίδα σκακίστρια όλων των εποχών κυρία Άννα-Μαρία Μπότσαρη.Λειτουργούν τμήματα μαθημάτων για όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα.

Στο Μπριτζ προπονητής είναι ο Μιχάλης Σοφιός μέλος της Εθνικής Ελλάδος νέων.Μαθήματα για όλα τα επίπεδα γίνονται σχεδόν κάθε μέρα.Το τμήμα αρχαρίων για τη φετινή χρονιά ξεκινάει την Πέμπτη 10/10.

Επίσης στον Όμιλο Πνευματικών Αθλημάτων Χολαργού φιλοξενούνται και οι επίσημοι αγώνες αγωνιστικού τάβλι υπό την αιγίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Backgammon.

Επισκεφτείτε το site του Ο.Π.Α.Χ. www.opax.gr για πληρέστερη ενημέρωση ή τηλεφωνήστε στα 2106560429 και 6936524064 κύριο Στέφανο Χαρακλιά.

opax2

opax3


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.