Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 20:26

Πρόεδρος στο Ινστιτούτο Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Αποστολόπουλος


To τιμόνι του Ινστιτούτου Τοπικής Αυτοδιοίκησης ανέλαβε πριν λίγες μέρες ο Δήμαρχος Παπάγου Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος.

Ο Δήμαρχος με προσωπικό του μήνυμα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Κ.Ε.Δ.Ε Δημήτρη Παπαστεργίου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του προτείνοντας τον για την προεδρία του Διοικητικού Συμβουλίου του Ι.Τ.Α.

"Το ΙΤΑ είναι ένας απαραίτητος φορέας της αυτοδιοίκησης, ο οποίος λειτουργεί ως επιστημονικό εργαλείο για όλους τους δήμους της χώρας. Ουσιαστικά, αποτελεί το think tank της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (Κ.Ε.Δ.Ε.). Μέσα από τη σύνθεση του Επιστημονικού & Διοικητικού Συμβουλίου, την αξιοποίηση της γνώσης των επιστημόνων καθώς και της εμπειρίας των αιρετών που έχουν υπηρετήσει τον θεσμό, θα δουλέψουμε πάνω σε σημαντικά ζητήματα που άπτονται στη λειτουργία του κράτους και στην καθημερινότητα των πολιτών.
Στόχος και υπόσχεσή μας, είναι να συνεχίσουμε το σπουδαίο έργο του π. Προέδρου του ΙΤΑ, του Περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και να πάμε το Ινστιτούτο ακόμα πιο ψηλά", πρόσθεσε ο Δήμαρχος στην προσωπική του ανάρτηση.

Στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ι.Τ.Α. συμμετέχει και ο Χολαργιώτης πρ. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κυριάκος Λινάκης.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.