Σάββατο, 11 Μαϊος 2024 17:45

Χωρίς πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ο Δήμος σε περίοδο αναπαραγωγής!

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγους μήνες διαμαρτύρεται η συλλογικότητα των Φίλων των Ζώων Παπάγου Χολαργού για τις επιλογές της Δημοτικής Αρχής Αποστολόπουλου σχετικά με τις δράσεις διαχείρισης των αδέσποτων στην πόλη μας.

Έτσι, μετά την παγκόσμια πρωτοτυπία, όπως αναφέρει, της άκυρης επιτυχημένης υιοθεσίας για την οποία κατήγγειλε ο Σύλλογος τον Δήμο, έρχεται με σημερινή ανάρτηση να βγάλει στην επιφάνεια το θέμα των στειρώσεων των αδέσποτων κυρίως γατιών.

Ο Σύλλογος απαντά στα πολλά μηνύματα εθελοντών που πλαισιώνουν τις δράσεις του, θέλοντας να κάνει γνωστό ότι η δημοτική αρχή έχει αδρανήσει να αναχρηματοδοτήσει το πρόγραμμα διαχείρισης αδέσποτων ενώ αρνήθηκε και σχετικό αίτημα του Συλλόγου.

Στο κείμενο της ανάρτησης μεταξύ άλλων αναφέρεται:

"Δεχόμαστε πολλά μηνύματα από φίλους της σελίδας που θέλουν να στειρώσουν γάτες ή ζητούν βοήθεια για την φροντίδα νεογέννητων γατιών, καθώς πολλοί ανεύθυνοι άνθρωποι τα απομακρύνουν απο τη μαμά τους και τα εγκαταλείπουν σε κάδους απορριμάτων!!!
Τα χρήματα του προγράμματος για τα αδέσποτα και στειρώσεις, τελείωσαν από το τέλος Ιανουαρίου!
Πληροφορούμε τους φίλους οτι:
Αιτηθήκαμε στον Δήμο αναχρηματοδότηση προκειμένου να συνεχιστεί το πρόγραμμα για έκτακτα περιστατικά και για στειρώσεις γατιών, που οι γεννήσεις ξεκινούν από Ιανουάριο - Φεβρουάριο!!!
Ενώ ο Δήμος λαμβάνει επιδοτήσεις και δέχεται δωρεές για τα αδέσποτα και θα μπορούσε, χωρίς να επιβαρύνεται, να διαθέτει τα ποσά αυτά ώστε το πρόγραμμα να μην διακόπτεται... ΑΠΕΡΡΙΨΕ το αίτημα μας!!

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.