Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 20:48

Στο Χαλάνδρι ένας από τους καλύτερους κομμωτές της Ελλάδας


Στο Χαλάνδρι βρίσκεται ένας απ’ τους καλύτερους κομμωτές στην Ελλάδα, ο Μιχάλης Τσουβαλάς. Γεννημένος σε οικογένεια κομμωτών, ο Μιχάλης ήδη στα 30 του έχει βρει την λύση στην αραίωση των μαλλιών με την θεραπεία TSVL Hair Therapy, ενώ είναι ιδιοκτήτης ενός πολυχώρου ομορφιάς στο Χαλάνδρι και ενός Hair Salon στην Ελευσίνα. Είναι, μάλιστα, προσωπικός Hair Therapist και Stylist πολλών καλλιτεχνών και celebrities.

1. Πώς ξεκίνησες να ασχολείσαι με το hairdressing; Ήταν ευσυνείδητη απόφαση;

Στην ηλικία των 14 χρόνων αποφάσισα να μπω σε αυτόν τον χώρο και έτσι ακολούθησα τις ανάλογες σπουδές. Έχω εκπαιδευτεί απ’ τα 16 έως τα 27 από τους μεγαλύτερους καλλιτέχνες παγκοσμίως στον χώρο της κομμωτικής σε prive workshop, έχω πάει στα μεγαλύτερα hair shows στην Ελλάδα, στην Ιταλία, Ρώμη και Μιλάνο, και στην Ισπανία, Μαδρίτη και Μαγιόρκα.

2. Ποια είναι η πορεία σου στον χώρο του hairdressing; Τι είναι αυτό που σε ώθησε να «εμβαθύνεις» σε περαιτέρω έρευνα και δεν έμεινες στην τετριμμένη, θα λέγαμε, ασχολία με το hair cutting ή styling;

Ποτέ δεν μου άρεσε να είμαι σαν τους άλλους, να κάνω ό,τι κάνουν οι άλλοι, θέλω να ξεχωρίζω και να πετυχαίνω τους στόχους που έχω. Για αυτόν τον λόγο και ανοίξαμε πανευρωπαϊκή ειδικότητα HAIR THERAPIST EXPERT, όπως και τις 3 Πατέντες στον χώρο της ομορφιάς στην Ελλάδα με πανευρωπαϊκή έγκριση.

3. Πες μας λίγα λόγια για το DELUXE BEAUTY HALL, καθώς αποτελεί κάτι διαφορετικό από τα κλασικά hair salon. Πώς εμπνεύστηκες την ιδέα;

Ήθελα να φτιάξω έναν χώρο που να μην υπάρχει, να είναι κάτι διαφορετικό, και αυτό που δεν υπήρχε ήταν πριβέ χώροι με ΟΛΑ, όλες τις υπηρεσίες δηλαδή, σε 1 μέρος. Για αυτό φτιάξαμε τον μοναδικό πολυχώρο ομορφιάς στο Χαλάνδρι, το Deluxe Βeauty Ηall.

4. Λόγω του lockdown είδαμε πολλούς/ες φίλους/ες μας να μοιράζονται στα social media στιγμές που επιχειρούσαν να κουρευτούν ή να βάψουν το μαλλί τους μόνοι/ες τους. Θεωρείς ότι υπάρχουν κίνδυνοι από κάτι τέτοιο; Θα υπάρξει φθορά στα μαλλιά;

Ο κόσμος δοκίμασε να κουρευτεί ή να βάψει τα μαλλιά του αλλά σίγουρα θα υπάρχουν λάθη για αυτό είμαστε έτοιμοι να διορθώσουμε όποιο πρόβλημα προκύψει και να κάνουμε ειδικές θεραπείες για να ξαναγίνουν υγιή τα μαλλιά τους.

5. Είδαμε συνέντευξή σου στο newsbomb.gr σχετικά με μία παγκόσμια καινοτόμο μέθοδο της εξάλειψης της αραίωσης μαλλιών. Ποιο ήταν το κίνητρο, ώστε να αναζητήσεις λύσεις για το θέμα; Μπορείς να μας περιγράψεις την έρευνα ή τον τρόπο εφαρμογής της μεθόδου;

Εφτά χρόνια πριν, λοιπόν, κλήθηκα να απαντήσω στο ερώτημα που απασχολούσε τόσο τους δικούς μου πελάτες, όσο και τον κόσμο στο σύνολό του. Με ποιο φυσικό τρόπο μπορούσε να λυθεί το πρόβλημα της αραίωσης; Έκτοτε, αναζήτησα, πειραματίστηκα, πέτυχα λιγότερο, ξανά προσπάθησα, ώσπου σήμερα σας παρουσιάζω με μεγάλη ικανοποίηση την πρότασή μου για το ζήτημα αυτό. Το σκεπτικό βασίστηκε στο ότι τα μαλλιά, όπως και τα φυτά, για να είναι και να φαίνονται υγιή χρειάζονται υγρασία και “τροφή”. Έπειτα από πολυετή έρευνα διαπιστώσαμε πως τα μαλλιά έχουν άμεση σχέση με τα φυτά και εκεί βασίζεται η Παγκόσμια Καινοτόμος μέθοδός μας για την αντιμετώπιση της αραίωσης μαλλιών. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, από την πρώτη θεραπεία και μέσα σε μόλις δύο ώρες.

6. Το οικονομικό κομμάτι αποτελεί ένα σημαντικό παράγοντα στην ζωή μας, καταφέρνεις να παρέχεις ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές;

Μεγάλωσα σε ένα περιβάλλον δοτικό και με υψηλά στάνταρ. Έχω μάθει, οπότε, να προσφέρω παραπάνω, να δίνω υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και να διατηρώ μια μέση τιμή, ώστε να μένουν οι πελάτες ευχαριστημένοι και να μας προτιμούν. Δεν μας ενδιαφέρει ο υψηλός τζίρος αλλά η τυπικότητα και να προσφέρουμε τα καλύτερα.

7. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το μέλλον; Θες να μπεις πάλι στην διαδικασία της έρευνας; Έχεις σκέψεις να δημιουργήσεις κάτι μεγαλύτερο;

Το επόμενο βήμα είναι να φτιάξουμε δικά μας προϊόντα, ώστε να βοηθούμε τον κόσμο, με τα επιδερμικά θέματα και να λυθεί οριστικά η αραίωση και η φθορά στα μαλλιά.

Ιδιοκτήτης του DELUXE BEAUTY HALL στο Χαλάνδρι και του Tsouvala Coiffure στην Ελευσίνα, στην αρχή ακόμα της καριέρας του, ο Μιχάλης, γεμάτος διάθεση για δουλειά, είναι έτοιμος να μπει πάλι στην έρευνα και να προσφέρει στον χώρο και την κοινωνία.

DELUXE BEAUTY HALL
Σοφοκλή Βενιζέλου 7, Χαλάνδρι (χάρτης)
τηλ. 21 1111 9892, 690 943 7734

Facebook page: Deluxebeautyhall
https://deluxebeautyhall-hair-salon.business.site/

TSOUVALA COIFFURE
Γυφτέα 40, Ελευσίνα, τηλ. 210 5543688


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.