Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024 12:10

10 αδεσποτάκια βρήκαν μια αγκαλιά στη "Γιορτή Υιοθεσίας" των Φίλων των Ζώων Παπάγου Χολαργού


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η υιοθεσία ενός αδέσποτου ζώου είναι το απόλυτο ζητούμενο και το επίκεντρο κάθε προσπάθειας που γίνεται από όλους τους φίλους των ζώων. Κορυφαία ημέρα για την προώθηση των υιοθεσιών είναι η οργάνωση της "Γιορτής Υιοθεσίας". Το σπουδαίο αυτό γεγονός έχει διάρκεια, η οποία περιλαμβάνει το πρίν, το ανήμερα και υπάρχει και το μετά, της Γιορτής!…
Πριν την γιορτή, με τις συνεχείς ενημερώσεις απο τις 03-09-2020 και τις δεκάδες αναδημοσιεύσεις απο φίλους της σελίδας, υιοθετήθηκαν τρία σκυλάκια, ο ΜΑΡΛΕΥ, ο ΚΛΑΙΝ, και η ΠΑΡΙΝΑ.
Την ημέρα της Γιορτής, η προσέλευση φίλων συνδημοτών ήταν συγκινητική και επιβεβαίωσε οτι στον Δήμο μας, υπάρχει μια μεγάλη και ενεργή κοινότητα φίλων των ζώων, ευαισθητοποιημένη, με έμπρακτο ενδιαφέρον και τους ευχαριστούμε. Ανταποκρίθηκαν, λοιπόν, στο κάλεσμά μας οι φίλοι και έγιναν εξι υιοθεσίες σκύλων, ΙΒΑΝ, ΚΟΝΤΟΣ, ΖΕΝ, ΚΟΝΟΡ, ΚΟΥΤΑΒΟΥΛΑ, ΡΙΝΟ και τρείς υιοθεσίες γατιών!
Σήμερα, δηλαδή το μετά την Γιορτή, συνεχίζουμε στον απόηχο της Κυριακής με δύο επικείμενες υιοθεσίες σκύλων, ΜΕΛΥ και ΣΙΑ.

Θερμές ευχαριστίες στους εθελοντές που φιλοξένησαν επί τριήμερο και συνόδευσαν όλα αυτά τα σκυλάκια και γατάκια (μέχρι και το beaute τους επιμελήθηκαν)!
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους τον Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού κ.Αποστολόπουλο, την Αντιδήμαρχο κα Δημητριάδου, την Δημοτική Σύμβουλο Παπάγου-Χολαργού κα Χαμηλοθώρη, την Πρόεδρο της Κοινότητας Χολαργού κα Γκούμα, καθώς επίσης και την αρμόδια υπάλληλο του τμήματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων κα Καλπάκη.

Ραντεβού την Άνοιξη, ελέω Θεού και Covid-19

Για τους ΦΙΛΟΥΣ ΤΩΝ ΖΩΩΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.