Παρασκευή, 10 Μαϊος 2024 07:06

Με συναντήσεις γειτονιάς και ψηφοδέλτιο ανοίγει την προεκλογική περίοδο η Σιώτου

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα η δημοτική παράταξη «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη» ανακοινώνει τις δράσεις που έχει προγραμματίσει για την προεκλογική περίοδο και εν όψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου. Στο καφέ "Άρτεμις" απευθύνει το πρώτο κάλεσμα γειτονιάς την Τετάρτη 18 Ιανουρίου 2023 στις 7.30μ.μ.

Ακολουθεί το κείμενο του δελτίου τύπου:

Η δημοτική παράταξη «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη» σε πορεία προς τις δημοτικές εκλογές 

Με την έναρξη της νέας χρονιάς το επιτελείο της δημοτικής παράταξης «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη» βάζει στο φουλ τις μηχανές και ανακοινώνει τον σχεδιασμό της για την πορεία μέχρι τις κάλπες του Οκτωβρίου.

Πρώτος στόχος, οι συγκεντρώσεις ανά τις γειτονιές, οι οποίες έχουν σκοπό οι δημότες να συνομιλήσουν από κοντά και ζωντανά με την υποψήφια Δήμαρχο, Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Σιώτου. Οι συζητήσεις αυτές, ωστόσο, θα γίνουν το βασικό εργαλείο διάχυσης του προγράμματος της παράταξης, ενώ μέσω της ανατροφοδότησης από τους προβληματισμούς των δημοτών, ταυτόχρονα οι θέσεις θα επικαιροποιηθούν.

Σε 9 τομείς έχει μοιράσει την πόλη ο σχεδιασμός της παράταξης και θα πραγματοποιηθούν ισάριθμες συναντήσεις, κάθε δεύτερη εβδομάδα ξεκινώντας από την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου(στο καφέ Άρτεμις, 7:30μ.μ.) και μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού.

Παράλληλα, οργανώνεται η κατάρτιση του ψηφοδελτίου. Μέσω βίντεο θα παρουσιάζονται ένας ένας οι υποψήφιοι που θα στελεχώσουν την προσπάθεια και μέχρι τον αριθμό των 72 υποψηφίων, όπως προβλέπει ως μάξιμουμ αριθμό ο νέος Νόμος. Ενώ θα συνεχιστούν και οι συναντήσεις με τις συλλογικότητες της πόλης.

Η δημοτική παράταξη «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» μία ομάδα της κοινωνίας των πολιτών συμμετείχε στις δημοτικές εκλογές του 2014 για πρώτη φορά καταγράφοντας ένα ποσοστό 9%. Το 2023, 9 χρόνια μετά με συνέπεια και σταθερότητα στη συμμετοχή και στους αγώνες όλα αυτά τα χρόνια, περισσότερο ώριμη από ποτέ, με ένα συμπαγές προγραμματικό πλαίσιο θέσεων και υποψήφια Δήμαρχο τη Δημοτική Σύμβουλο Μαρία Σιώτουείναι έτοιμη να διεκδικήσει το τιμόνι της δημοτικής αρχής Παπάγου Χολαργού για να ανακόψει την υποβάθμιση του άλλοτε πανέμορφου προαστίου μας και να το οδηγήσει με νέους όρους σε ένα πράσινο, βιώσιμο αύριο.

«8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη»

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.