Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 09:51

Το ναυάγιο του έργου αναβάθμισης του 1ου ΓΕΛ Χολαργού πάντα στο προσκήνιο


Επιστολή έδωσε στη δημοσιότητα ο Σύλλογος Γεονέων του 1ου ΓΕΛ Χολαργού με θέμα: "Αίτημα συνάντησης του Δ.Σ. του συλλόγου μας με Δήμαρχο, αρμόδιο Αντιδήμαρχο και Τεχνική Υπηρεσία, αναφορικά με το κτιριακό συγκρότημα του 1ου ΓΕΛ Χολαργού".

Να θυμίσουμε ότι το έργο που ξεκίνησε η δημοτική αρχή ναυάγησε πραγματοποίηθηκε μόνο ένα μικρό μέρος αυτού το οποίο ήδη από την παραλαβή του άρχισε να παρουσιάζει προβλήματα. Το myxolargos/mypapagos.gr έχει αναφερθεί στο πρόβλημα αρκετές φορές με εκτενή ρεπορτάζ.

Στην επιστολή αναφέρεται:

Σε συνέχεια αλλεπάλληλων προσπαθειών μας, ατελέσφορων μέχρι σήμερα, προκειμένου να ενημερωθούμε:

α) για την ημερομηνία κατά την οποία πραγματοποιήθηκε ο τελευταίος προσεισμικός έλεγχος στο κτιριακό συγκρότημα του σχολείου που φοιτούν τα παιδιά μας (δύο αναπάντητες επιστολές μας από 1/6/23 και 26/9/23) και

β) για τις διαδικασίες ολοκλήρωσης του πολύπαθου έργου στατικής και ενεργειακής αναβάθμισης του σχολείου, οκτώ μήνες μετά την τελευταία έγγραφη απάντησή σας περί επικείμενης ολοκλήρωσης της μελέτης και υποβολής της στην Περιφέρεια για χρηματοδότηση.

Και επειδή χρειαζόμαστε άμεσες απαντήσεις, όχι μόνο για τα παραπάνω καίρια ζητήματα για την ασφάλεια μαθητών και καθηγητών, αλλά και για τις εργασίες συντήρησης που έγιναν μετά την πρόσφατη κακοκαιρία και τα προβλήματα που προέκυψαν σε χώρους πρόσφατα ανακαινισμένους (σχετική η από 27/9/23 επιστολή μας).

Παρακαλούμε εκ νέου για τον ορισμό συνάντησης του Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου μας με τους καθ’ ύλην αρμόδιους, τον Δήμαρχο της πόλης, τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο και εκπρόσωπο της Τεχνικής Υπηρεσίας, το συντομότερο δυνατό.

Με εκτίμηση,

για το ΔΣ

Η Πρόεδρος
Κλαίρη Βογιατζάκη

Η Γραμματέας
Ελένη Δημητρακάκη


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.