Σάββατο, 04 Μαϊος 2024 23:23

Συνεδριάζει σήμερα το Δημοτικό Συμβούλιο Παπάγου Χολαργού

Για σήμερα Πέμπτη 25/4 έχει προγραμματιστεί η 7η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παπάγου Χολαργού με τους κατοίκους που διαμαρτύρονται για τη δημιουργία σχολείου επί της οδού Παναγιώτου στου Παπάγου να θέτουν γι ακόμη μια φορά θέμα στη συνεδρίαση. Η αίθουσα αναμένεται να γεμίσει και με τους γονείς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Χολαργού μετά τη σχετική απόφαση της Γενικής τους Συνέλευσης για παράσταση διαμαρτυρίας. 

Η συνεδρίαση που θα ξεκινήσει στις 18:00, είναι δημόσια και ανοιχτή σε όλους, ενώ θα μεταδοθεί και μέσω live streaming.

 

Tα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής:

1. Συζήτηση του υπ’ αριθμ. 9153/16-04-2024 αιτήματος της «Κίνησης των κατοίκων για τη διάσωση της πλατείας 28ης Οκτωβρίου», σχετικά με τις εναλλακτικές προτάσεις για την ανέγερση της σχολικής μονάδας στην Κοινότητα Παπάγου.

2. Ψήφισμα σχετικά με την υιοθέτηση εισήγησης του Δήμου Μαραθώνα για την αυθεντική διαδρομή του Μαραθωνίου.

3. Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Παπάγου-Χολαργού στο Δίκτυο Δήμων για την πολιτική προστασία, την ανθεκτικότητα και την αειφορία, με διακριτικό τίτλο «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΑΝΘΕΚΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΩΝ».

4. Έγκριση διεξαγωγής του Καλοκαιρινού CAMP.

5. Έγκριση διεξαγωγής του προγράμματος θαλάσσιων μπάνιων του τμήματος Κ.Α.Π.Η.

6. Καθορισμός τρόπου κατανομής και χρήσης των χώρων που θα διατεθούν κατά την προεκλογική περίοδο στους εκπροσώπους των πολιτικών κόμματων, των συνασπισμών των πολιτικών κομμάτων και των συνδυασμών υποψηφίων, για την προεκλογική τους προβολή εν όψει των εκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

7. Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου Παπάγου-Χολαργού.

8. Έγκριση της υπ’ αριθμ. 72/2024 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής, σχετικά με την κατάργηση της θέσης περιπτέρου στη συμβολή των οδών 25ης Μαρτίου & Ξανθίππου στην Κοινότητα Χολαργού.

9. Εξέταση αιτημάτων κοπής δέντρων επί των οδών:

Κοινότητα Χολαργού α. Ψαρών 8, β. Ελευθερίου Βενιζέλου 43.

Κοινότητα Παπάγου α. Κορυτσάς 73.

10. Λήψη απόφασης για τη διοργάνωση του 30ού επετειακού φεστιβάλ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού προς τιμήν του Επίτιμου Δημάρχου Βασίλειου Ξύδη.

11. Παραχώρηση σχολικών χώρων.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.