Σάββατο, 04 Μαϊος 2024 03:23

Holargos BC προς Στ. Κουφό: "Εις το επανιδείν"...

koufostel

Με μία λητή ανακοίνωση μόλις πριν λίγη ώρα η Α.Ε. Χολαργού επιβεβαίωσε τις φήμες για τη λύση της συνεργασίας της με τον Στέργιο Κουφό.

..."Ο Coach επέστρεψε στο σπίτι του, τον Ιανουάριο του 2017, με στόχο να οδηγήσει τον ΧΟΛΑΡΓΟ σε ήρεμα νερά… Ως καλός «καπετάνιος» που είναι, τα κατάφερε.

Δεκαέξι μήνες αργότερα, έζησε με την ομάδα της καρδιάς του, ιστορικές στιγμές, μέρες χαράς και περηφάνιας, οδηγώντας τον ΧΟΛΑΡΓΟ για πρώτη φορά στην ιστορία του στην Basket League.

Σήμερα, δεν θα πούμε αντίο, αλλά εις το επανιδείν…

Ευχαριστούμε τον Στέργιο Κουφό για την σπουδαία συνεισφορά του στην πραγματοποίηση του ονείρου.

Του ευχόμαστε, μέσα από την καρδιά μας, να έχει υγεία και κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του".


Κάλεσμα σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

Ωστόσο, με μοναδικό θέμα την μετατροπή του σωματείου σε Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία και μετατροπή του ερασιτεχνικού τμήματος σύμφωνα με το ν. 2725/1999 όπως προβλέπεται για τη συμμετοχή του στην Α1 κατηγορία, η Α.Ε. Χολαργού καλεί τα μέλη της σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση

"Δυνάμει της από 6 Ιουνίου 2018 αποφάσεως του Διοικητικού Συμβουλίου, καλούνται τα μέλη του αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΧΟΛΑΡΓΟΥ που εδρεύει στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού Αττικής, Κλειστό Γυμναστήριο Αντώνης Τρίτσης, τέρμα οδού Σύρου, σε έκτακτη Γενική Συνέλευση την 19η Ιουνίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 18.00 στα γραφεία του Σωματείου επί της άνω διευθύνσεως, με μοναδικό θέμα ημερησίας διατάξεως την απόφαση περί συστάσεως Καλαθοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρίας δια της μετατροπής του ερασιτεχνικού τμήματος καλαθοσφαίρισης του Σωματείου σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 2725/1999 όπως ισχύει σήμερα και τον ορισμό προσωρινής διοικούσας επιτροπής. Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την 20η Ιουνίου 2018, ημέρα Τετάρτη, στον ίδιο τόπο και ώρα.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ
ΤΑΚΗΣ ΛΑΟΥΡΑΚΗΣ
——————————————————
ΑΕ ΧΟΛΑΡΓΟΥ – HOLARGOS BC

ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ»

Τέρμα οδού Σύρου, 15562 Χολαργός – 210 6540088
www.holargosbc.gr | Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.;

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.