Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 10:38

Ο Χολαργός καινοτομεί με... "baby basket" από 3,5 ετών!


babybasketb

Mία καινοτόμα πρωτοβουλία ανκοίνωσε η Αθλητική Ένωση Χολαργού με τη δημιουργία τμήματος "Baby Basket" για αγόρια και κορίτσια από 3,5 ετών.

Στόχος του προγράμματος είναι τα παιδιά ακόμη κι από την προσχολική ηλικία μέσω του παχνιδιού και της ψυχαγωγίας να μάθουν να συνεργάζονται, να δρουν ομαδικά και να αγαπήσουν το άθλημα και την άθληση.

Εξειδικευμένο πρόγραμμα με παιδαγωγικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια ήδη έχει προετοιμαστεί το οποίο θα εμπλουτίζεται στην πορεία ώστε να είναι ελκυστικό σε παιδιά προσχολικής ηλικίας και ταυτόχρονα επιμορφωτικό.

Το τμήμα αναλαμβάνει προπονητικά η κα Καρολίνα Παπακωνσταντίνου εξειδικευμένη Προπονήτρια Καλαθοσφαίρισης με επιπλέον ειδίκευση στην οργάνωση και διοίκηση αθλητισμού. Η κα Παπακωνσταντίνου έχει δουλέψει σε πολλές ομάδες και προγράμματα άθλησης μικρών παιδιών, ενώ έλαβε ειδική εκπαίδευση Βοηθού Εθνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (Η.Π.Α.) για την ΑΘΗΝΑ 2004.

Σύμφωνα με πηγές του myxolargos/mypapagos.gr οι παράγοντες του Συλλόγου προετοιμάζουν κι άλλες καινοτόμες δράσεις για το μέλλον ακόμη και με την εμπλοκή και των γονέων.


Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:

Η Αθλητική Ένωση Χολαργού ανακοινώνει την έναρξη τμήματος baby basket για παιδιά προσχολικής ηλικίας (από 3,5 ετών). Οι προπονήσεις θα διενεργούνται στην κλειστή αίθουσα του 2ου γυμνασίου Χολαργού από την προπονήτρια κ. Καρολίνα Παπακωνσταντίνου πτυχιούχο του τμήματος Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού με ειδικότητα την Καλαθοσφαίριση (https://holargosbc.gr/wp-content/uploads/2019/01/CV_karolp.2018.pdf)

Οι μικροί αθλητές θα διασκεδάζουν σε ενα ασφαλές περιβάλλον και θα γνωρίσουν το ομαδικό άθλημα του μπάσκετ μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα για παιδιά προσχολικής ηλικίας με παιδαγωγικά και ψυχαγωγικά παιχνίδια.

Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο γραφείο του συλλόγου απο τις 28 Αυγούστου καθημερινά 18:00-21:00 και Σάββατο 10:00-13:00.

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.