Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021 02:36

Ξεκινούν τα προγράμματα γυμναστικής στα Δημοτικά Γυμναστήρια του ΔΟΠΑΠΑπό την επόμενη Τρίτη 16 Ιουνίου 2020 θα επαναλειτουργήσουν τα Γυμναστήρια του ΔΟΠΑΠ.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι ήδη στα προγράμματα:
α. Χρήση οργάνων Γυμναστικής
β. Σουηδική – Αεροβική &
γ. Pilates
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στα συγκεκριμένα προγράμματα πρέπει, μέχρι την Παρασκευή 12-6-2020, να το δηλώσουν στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., η στο τλφ: 216543879 (09:00 – 15:00).
Απαραίτητη προϋπόθεση για την συμμετοχή στα Προγράμματα Γυμναστικής είναι:
α. Η συμπλήρωση και επίδειξη του ΄΄Δελτίου καταγραφής αθλούμενου για την ασφαλή επιστροφή στην αθλητική δραστηριότητα΄΄, το οποίο υπάρχει ηλεκτρονικά διαθέσιμο στην ακόλουθη διεύθυνση: https://gga.gov.gr/images/Deltio_Ktagrafis_V3.pdf &
β. Η καταγραφή εισερχομένων – εξερχομένων στην εγκατάσταση, με περιορισμούς στη χωρητικότητα της εγκατάστασης, για να τηρούνται οι αποστάσεις, με σχετικές οδηγίες, οι οποίες έχουν αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Γ.Γ.Α. :
https://gga.gov.gr/component/content/article/278-covid/2981-covid19-sports.
Η έναρξη λειτουργίας των Γυμναστηρίων θα γίνει με την προϋπόθεση της τήρησης των κανόνων που προβλέπονται:
α) στην ΚΥΑ υπ΄ αρ. Δ1α/ΓΠ.οικ.33465/31.05.2020 και συγκεκριμένα στο άρθρο 16, (Κανόνες λειτουργίας των αθλητικών και ναυταθλητικών εγκαταστάσεων), και
β) σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ (www.eody.gov.gr) για τη χρήση αποδυτηρίων μη υγειονομικών χώρων.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.