Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 11:54

Δόθηκε το "μπαλόνι" για χρήση στις ομάδες μπάσκετ του Δήμου Παπάγου Χολαργού


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε λειτουργία από σήμερα Δευτέρα 7/6/2021 τα εντυπωσιακά γήπεδα μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού.
Τα δύο γήπεδα μπάσκετ στο Αθλητικό Κέντρο Χολαργού «Αντώνιος Πολύδωρας» είναι έτοιμα να παραδοθούν προς χρήση στους αθλητές και στους πολίτες του Δήμου μας.
Τα πρώην ανοιχτά γήπεδα, είναι πλέον προστατευμένα με λυόμενο στέγαστρο (μπαλόνι) δίνοντας τη δυνατότητα στους αθλούμενους να αθλούνται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και κάτω από οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, καθώς και έχει τοποθετηθεί σε αυτά νέος ελαστικός τάπητας.
Ένα πραγματικό στολίδι για την πόλη μας με τη μεγάλη μπασκετική ιστορία και η δεύτερη αθλητική εγκατάσταση με λυόμενο στέγαστρο στην Αττική, που χρηματοδοτήθηκε κατά ένα μέρος από την Περιφέρεια Αττικής και το υπόλοιπο καλύφθηκε από τον Δήμο.
Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών δεν τελέστηκαν τα εγκαίνια με την παρουσία κοινού.
 
Την Κυριακή 6/6/2021 τελέστηκε ο Αγιασμός από τον Πατέρα Κων/νο Στούμπο, με την τήρηση όλων των μέτρων προστασίας και τη διενέργεια self test, προκειμένου να δοθούν τα γήπεδα σε χρήση.
Παρόντες ήταν ο Δήμαρχος Παπάγου - Χολαργού, κ. Ηλίας Αποστολόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Ποιότητας Ζωής και Παιδείας κ. Μιχάλης Τράκας, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Παπάγου, κ. Μιχάλης Υφαντής, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Χολαργού κ. Χρήστος Πετράκης, ο Προέδρος του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Περιβάλλοντος κ. Θανάσης Αυγουρόπουλος, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Τούτουζας, η πρώην Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας κα Χριστίνα Βασσάλου, μέλη του ΔΟΠΑΠ και εκπρόσωποι των συλλόγων καλαθοσφαίρισης του Δήμου μας:
 
Μαρίσσα Αραπούδη, πρόεδρος του Αθλητικού Καλαθοσφαιρικού Ομίλου «Άρης Χολαργού»
Φώτης Τσώνης, πρόεδρος του «Καλαθοσφαιρικού Ομίλου Χολαργού»
Αλέξανδρος Μελισσάρης, μέλος του ΔΟΠΑΠ, διαιτητής
Νίκος Λινοξυλάκης, μέλος του ΔΟΠΑΠ, προπονητής.
Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να υπάρξει, από την παρουσία αθλητών του μπάσκετ που ζουν και δραστηριοποιούνται στο Δήμο μας, με υποδειγματική πορεία στο χώρο του αθλητισμού, με υψηλό αθλητικό φρόνημα και πιστοί στις αξίες του «ευ αγωνίζεσθαι».
Αθλητές που αγωνίστηκαν στην Α1 κατηγορία ανδρών και υπήρξαν μέλη των Εθνικών Ομάδων Εφήβων, Νέων και Ανδρών.
 Γιώργος Λημνιάτης, Γιάννης Γεωργικόπουλος, Ηλίας Τσόπης, Βαγγέλης Λογοθέτης, Μιχάλης Υφαντής
 
Ο Δήμαρχος Παπάγου – Χολαργού, Ηλίας Αποστολόπουλος, σε δήλωσή του ανέφερε:
«Νιώθω ιδιαίτερα χαρούμενος και είμαι πολύ υπερήφανος, τόσο για αυτό όσο και για όλα τα έργα που έχουμε υλοποιήσει στο Δήμος μας και ιδιαίτερα για όσα έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό, τομέα στον οποίο επενδύσουμε από την αρχή της θητείας μας.
Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να βλέπεις καθημερινά εκατοντάδες παιδιά, νέους αλλά και μεγαλύτερους συμπολίτες μας, να αθλούνται σε νέες και σε αναβαθμισμένες εγκαταστάσεις.
Ευχαριστώ όλους όσοι συντέλεσαν στην υλοποίηση του σπουδαίου αυτού έργου και συγκεκριμένα:
Τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων κ. Μιχάλη Τράκα
Τους π. Αντιδημάρχους Τεχνικών Έργων, Τζίνα Αρβανίτη και Θανάση Αυγουρόπουλο
Την π. Διευθύντρια της Τεχνικής Υπηρεσίας Χριστίνα Βασσάλου
Τον νυν Διευθυντή της Τεχνικής Υπηρεσίας Κώστα Κωνστάντιο και όλο το προσωπικό της υπηρεσίας
Τον π. Δημοτικό Σύμβουλο Κώστα Παπζάχο, ο οποίος μου πρότεινε την εγκατάσταση λυόμενου στεγάστρου στα δυο γήπεδα και εμείς με χαρά το υλοποιήσαμε
Τον Κ.Ο. Χολαργού για τη συνεργασία και όλους τους αθλητικούς συλλόγους για το έργο που επιτελούν στο χώρο του αθλητισμού».

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.