Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 08:17

Παραπλανήθηκα από την πρόταση του Δημάρχου για τα 8,5 εκ. του οδοφωτισμού!


 fota

"Αισθάνομαι ότι παραπλανήθηκα στο θέμα του ηλεκτροφωτισμού των οδών υπερψηφίζοντας την πρόταση του Δημάρχου για αυτοχρηματοδότηση και μετά τα νέα δεδομένα που έχουν προκύψει, αίρω την ψήφο μου!". Αυτή ήταν η τοποθέτηση-βόμβα που έκανε χθες ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Κ. Τίγκας στο ξεκίνημα της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου.

Στο ίδιο θέμα αναφέρθηκαν τόσο ο επικεφαλής του Δικτύου Πολιτών Π. Ζήκας όσο και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Γ. Ρεμούνδος. δηλώνοντας για άλλη μια φορά κατά της εμπλοκής ιδιωτικών εταιρειών. 
Ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος εγκαταλείποντας την απόλυτη σιγουριά που εξέφρασε τόσο στην προηγούμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου όσο και στην πρόσφατη ανακοίνωσή του, άφησε να εννοηθεί ότι μπορεί και να επανεξεταστεί το θέμα.

Το myxolargos/mypapagos έχει αναφερθεί τις τελευταίες μέρες με αρκετά δημοσιεύματα στο θέμα με αφορμή την αντίδραση σε υψηλούς τόνους, κατά τη συζήτηση του θέματος, του επικεφαλής των 8ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ Χ. Κουγιουμτζόπουλου. Κι όπως όλα δείχνουν θα είναι το θέμα που θα παραμείνει για καιρό στα... μανταλάκια!


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.