Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 11:16

Ο Χολαργιώτης Πρόεδρος του Σώματος Προσκόπων στη Βουλή


kanettis

Στην Ελληνική Βουλή βρέθηκε χθες Τρίτη 13 Μαρτίου 2018 ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων Ισίδωρος Κανέττης. Ο συντοπίτης μας Χολαργιώτης Πρόσκοπος συμμετείχε στην αποκλειστική συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων και Ειδικής μόνιμης επιτροπής ισότητας, νεολαίας και δικαιωμάτων του ανθρώπου ως βασικός εισηγητής ενημερώνοντας το σώμα των βουλευτών, πολλοί εξ αυτών παλαιοί πρόσκοποι, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Δημήτρη Σεβαστάκη, για την ιστορική διαδρομή και παρουσία του Σώματος στην Ελλάδα.

Η αποκλειστική συνεδρίαση με θέμα: "Το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων δράσεις και προοπτικές" προέκυψε μετά την προ ολίγων μηνών συνάντηση με τη διοίκηση του ιστορικού Σώματος που ήταν ιδιαιτέρως παραγωγική και κρίθηκε ότι θα ήταν ενδιαφέρον να υπάρξει μία ειδική συνεδρίαση για τη στρατηγική και τους σχεδιασμούς του Σώματος που σχετίζεται τόσο με τον πολιτισμό, όσο και με την κοινωνία της χώρας μας, προλόγισε ο Πρόεδρος της Επιτροπής.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Ισίδωρος Κανέττης έχει μία μακρά πορεία και μεγάλη προσφορά στο Σώμα Ελλήνων Προσκόπων αλλά και στα Συστήματα του Χολαργού στα οποία συμμετείχε από νεαρή ηλικία. Ενώ τη σκυτάλη έχουν αναλάβει τα παιδιά του, ο γιος του Παύλος (Παπαγάλος) ως ο Αρχηγός του 2ου Συστήματος Ναυτοπροσκόπων Χολαργού, και η κόρη του Άννα (Πεταλούδα) ως Αρχηγός της Ομάδας των Ανιχνευτών του ίδιου Συστήματος.



Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.