Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 11:44

Βαθαίνουν τα ρήγματα στην παράταξη του Δημάρχου


parisisxolio

Εμφανείς πια οι τριγμοί στην παράταξη του Δημάρχου αφού οι φήμες για αποστασιοποίηση και απομάκρυνση κορυφαίων στελεχών προερχόμενων κυρίως από του Παπάγου δείχνουν να πέρνουν σάρκα και οστά.

Άστραψε και βρόντηξε η Χρύσα Παρίση, πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Κοινωνικής Μέριμνας και Προσχολικής Αγωγής, με δημόσιο σχόλιο της και μάλιστα στο προσωπικό προφίλ του Δημάρχου για την βράβευση του Δήμου με το σήμα Αριστείας στη Χρηστή Διακυβέρνηση η οποία έγινε εν αγνοία των στελεχών της Δημαρχιακής παράταξης, σύμφωνα με την ίδια.

Ο Δήμαρχος εμφανίστηκε στην τελετή συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, τις τρεις από τις τέσσερις Χολαργιώτισσες Αντιδημάρχους και μία Δημοτική Σύμβουλο ως εκπρόσωπο προφανώς της Κοινότητας Παπάγου. Με αρκετές φωτογραφίες που απεικονίζεται όλη η ομάδα και ενημερωτικό σημείωμα, ο Δήμαρχος έκανε ανάρτηση στο προσωπικό του προφίλ πριν λίγη ώρα. Και μέχρι εκεί όλα καλά.

Όμως άμεση όσο και σφοδρή ήταν η αντίδραση της δεύτερης σε σταυρούς Χρύσας Παρίση η οποία σχολίασε: "Μπράβο Δήμαρχε. Συγχαρητήρια!! Όμως βλέπω μια συγκεκριμένη ομάδα δημοτικών συμβούλων να παρίσταται. Οι υπόλοιποι που είναι; Γιατί δεν το μάθαμε, δεν μας ενημέρωσες για κάτι τόσο σοβαρό! Ή ήθελες να μοιραστείς αυτή την τόσο χαρούμενη στιγμή μόνο με συγκεκριμένη ομάδα "κολλητών"...;"

Ένα μήνυμα που λέει πολλά τόσο για τις ενδοπαραταξιακές σχέσεις στην παράταξη του Δημάρχου, όσο και για την αντίστροφη πορεία προς τις εκλογές που ήδη έχει ξεκινήσει. Ένα σχόλιο που έρχεται να επιβεβαιώσει τις φήμες για τη δυσαρέσκεια των υπολοίπων στελεχών προς την ηγετική ομάδα που ο Δήμαρχος έχει στελεχώσει κι έχει επιλέξει να τον περιστοιχίζουν.

Η συνέχεια σε πολύ λίγο...


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.