Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 02:09

Αποχώρησε από το ψηφοδέλτιο Αποστολόπουλου ο Φιλιππακόπουλος


toxofilippako

Με ανακοίνωση του ο Κωνσταντίνος Φιλιππακόπουλος δηλώνει ότι τελικά θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο του πρ. Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού.

Και η ανακοίνωση αυτή ήρθε ως κεραυνός εν αιθρία κυρίως για τον Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο που μόλις στα τέλη Ιανουαρίου είχε ανακοινώσει ότι ο πρ. Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου θα ήταν υποψήφιος στο δικό του ψηφοδέλτιο για το Δήμο Παπάγου-Χολαργού.

Η έντονη φημολογία που κυκλοφορεί κάνει λόγο για υποσχέσεις που δεν τηρήθηκαν στις κινήσεις του Δημάρχου για την κατάριση του ψηφοδελτίου του Παπάγου. Ωστόσο παραμένουν φήμες. Έτσι 2,5 μήνες σχεδόν πριν τις εκλογές του Μαϊου έρχεται μία δεύτερη ηχηρή απόρριψη για τον Δήμαρχο και αυτή τη φορά από του Παπάγου μετά την ανεξαρτητοποίηση του Παναγιώτη Δεμέστιχα

Διαβάστε την ανακοίνωση Φιλιππακόπουλου για τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού

«Η Αττική πρέπει να επιστρέψει στην κανονικότητα. Μετά από μία χρονιά, όπου συνειδητοποιήσαμε όλοι μας ότι η Περιφέρεια έχει κεντρικό και ηγετικό ρόλο σε θέματα που άπτονται ακόμη και της ζωής των κατοίκων της Αττικής. Γι’ αυτό θα πρέπει να αποφασίσουμε όλοι για την αλλαγή.

Ο μόνος τρόπος είναι να ξεφύγουμε από την πενταετία της απραξίας και της ανυπαρξίας και να περάσουμε στην περίοδο της ενεργούς συμμετοχής και της δημιουργίας για την Περιφέρεια Αττικής. Δεν μπορούμε πλέον να μένουμε αμέτοχοι.

Γι’ αυτούς του λόγους αποφάσισα προσωπικά να ταχθώ στο πλευρό του επιτυχημένου Γιάννη Σγουρού για την Περιφέρεια, για μια Αττική σύγχρονη, ασφαλή και πρωτοπόρα. Δεν είναι στιγμή για πειραματισμούς και εγκλωβισμούς πίσω από κομματικές γραμμές και πολυθεσίτες υποψηφίους των φωτογραφιών.

Η Περιφέρεια Αττικής δεν είναι εφαλτήριο για την κεντρική πολιτική σκηνή. Είναι φορέας προσφοράς για τους πολίτες και έργου για όλους μας.

Σας καλώ να στηρίξετε τον Γιάννη Σγουρό για Περιφερειάρχη Αττικής και την υποψηφιότητά μου για Περιφερειακός Σύμβουλος Βόρειου Τομέα Αθηνών.

Για μια Αττική για όλους, με έργο».

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.