Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 08:11

Αποστολόπουλος με Ζορμπά συζήτησαν για κοινό κολυμβητήριο, Πολεοδομία


 

Την Τρίτη 28 Ιουλίου δέχθηκε ο Δήμαρχος Παπάγου–Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, τον Δήμαρχο της Αγίας Παρασκευής Βασίλη Ζορμπά στο Δημαρχείο της Περικλέους. Πλούσια η ατζέντα στο τραπέζι της συζήτησης, με κυρίαρχο το θέμα των ορίων στο λόφο Τσακού. Συζητήθηκε το ενδεχόμενο δημιουργίας αναπτυξιακού οργανισμού για την κοινή αξιοποίηση του χώρου και τη λειτουργία κοινού κολυμβητηρίου. Μία συνάντηση που φαίνεται ότι θα διευκολύνει και την τοποθέτηση του πολυαναμενόμενου "μπαλονιού" στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ του Νταμαριού.

Επιπλέον, στο τραπέζι "έπεσε" και το θέμα της Πολεοδομίας αφού ο Δήμος Παπάγου Χολαργού είναι υποχρεωμένος να δημιουργήσει αυτόνομη Υπηρεσίας Δόμησης, και πρέπει να ξεκινήσει άμεσα η ομαλή μετάβαση των αρμοδιοτήτων της Πολεοδομίας Αγίας Παρασκευής στην νέα Υπηρεσία Δόμησης του Δήμου Παπάγου – Χολαργού.

Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο πρ. Δήμαρχος Αγ. Παρασκευής νυν Αντιπεριφερειάρχης Βασίλης Γιαννακόπουλος καθώς και οι δύο γραμματείς των δύο Δήμων Κύρκος, Μαυρικάκης.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε: "Οι δύο Δήμαρχοι εξέφρασαν τις απόψεις τους για τα παραπάνω ζητήματα και δεσμεύτηκαν να αναθέσουν στις τεχνικές υπηρεσίες τους τη μελέτη των συγκεκριμένων θεμάτων, ώστε να επιτευχθούν οι βέλτιστες λύσεις προς όφελος των πολιτών".


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.