Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 09:29

Ποιος θα πληρώσει τον νέο οδοφωτισμό, Δήμαρχε;


Συνεχίζει η δημοτική παράταξη "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ" να καταθέτει ερωτήματα στη δημοτική αρχή σχετικά με υπέρογκη δαπάνη των 9,6 εκατ. ευρώ για την αλλαγή του φωτισμού των οδών του Παπάγου και του Χολαργού σε led. Αυτή τη φορά κατέθεσε δύο συγκεκριμένες ερωτήσεις και ζητά να απαντηθούν από τον Δήμαρχο, Ηλία Αποστολόπουλο. 

 

"Ποιος θα πληρώσει για τον “νέο” Ηλεκτροφωτισμό, κύριε Αποστολόπουλε";

Σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου που παραχωρήσατε κ. Αποστολόπουλε συνεχίζετε να επιμένετε ότι για τον Οδοφωτισμό με λαμπτήρες Led οι δημότες Παπάγου Χολαργού δεν θα πληρώσουν ούτε ένα ευρώ. Σας ρωτάμε και πάλι δημοσίως κε Αποστολόπουλε να απαντήσετε ευθέως και πολύ συγκεκριμένα.

Από που θα προέλθουν τα χρήματα της πολυετούς δαπάνης ύψους 9,6 εκατομμυρίων ευρώ που υπογράψατε; Από τα Ταμεία του Δήμου, ή από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ των δημοτών;

Τα χρήματα για την δαπάνη που ψηφίσατε για τον προϋπολογισμό του 2021 με κωδικό 6279.0005 (ενεργειακή αναβάθμιση-αυτοματοποίηση του συστήματος ηλεκτροφωτισμού) ύψους 951.080,00 ευρώ, θα προέλθουν:

ΝΑΙ ή ΟΧΙ από τον κωδικό 0311.0001 “Τέλος καθαριότητας και φωτισμού (αρθ.25 Ν.1828/89)” που πληρώνουν οι δημότες στους λογαριασμούς της ΔΕΗ για το Δήμο;

 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.