Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 12:46

Σπάνε ξανά τα φτιαγμένα πεζοδρόμια της Βουτσινά που... εμπόδιζαν τους πεζούς!


Στο ολοκληρωμένο τμήμα της Βουτσινά μεταξύ των οδών Περικλέους και Βεντούρη επανήλθαν τα συνεργεία του εργολάβου αυτές τις μέρες για να διορθώσουν τις εισόδους των πολυκατοικιών που "έθαψαν".

Η φοβερή ανάπλαση της οδού Βουτσινά έχει σηκώσει δεκάδες αντιδράσεις περιοίκων και δημοτών, από τη μια μεριά για τον αφανισμό των δέντρων που έχουν μετατρέψει την περιοχή σε μία άχαρη, τσιμεντένια και απογυμνωμένη διαδρομή από την άλλη για τις κακοτεχνίες είτε κλείνοντας της εισόδους με εμπόδια για μέρες, είτε με ανηφοριές και και κατηφόρες που έχουν δημιουργήσει στα πεζοδρόμια, είτε κλείνοντας για τα καλά τις εισόδους των πολυκατοικιών δημιουργώντας τεράστια σκαλοπάτια εκεί που δεν υπήρχαν.

Ακραίο όμως περιστατικό αποτελεί ο αποκλεισμός ΑμεΑ κατοίκου επί της οδού Βουτσινά που αυτό το διάστημα των έργων και το δύσκολο διάστημα της καραντίνας είναι αποκλεισμένη εντελώς στο σπίτι της. Έγραψε η ίδια σε σελίδα δημόσιου διαλόγου στο facebook:

..."Στο κομμάτι Αετιδέων και Υμηττού να δείτε χάλια. Έχω κάνει αίτηση στο Δήμο από τον Ιούνιο για να μου φτιάξει ράμπα έξω από το σπίτι μου, και η ράμπα φτιάχτηκε αλλού. Όσο κι αν προσπάθησα να εξηγήσω ότι από εκεί που την έφτιαξαν δεν με βολεύει ( λόγω αναπηρικού αμαξιδιου) δεν άκουσαν τίποτα. Και από τις 5 ΟΚΤΩΒΡΊΟΥ ΔΕΝ μπορώ να βγω από το σπίτι μου. Οι πεζοί περνούν. Εγώ όχι. ΓΙΑΤΊ ΜΕ ΕΜΠΟΔΊΖΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΒΓΩ ΈΞΩ;;;;;;;; Μήπως τον ενοχλω χαλωντας την εικόνα του προαστίου μας;;;;; Ζητώ συγνώμη για το κατεβατό. Προτιμώ να τα γράψω εδώ πάρα να τρέξω σε κανένα δικηγόρο για τα περαιτέρω προς το Δήμο, την τεχνική υπηρεσία κλπ κλπ κλπ...."

Το θέμα έχει σηκώσει γενικότερα θύελλα αντιδράσεων με τα σχόλια στα social media να είναι ιδιαιτέρως καυστικά όσον αφορά στη κατασπατάληση του δημόσιου χρήματος αλλά και των προτεραιοτήτων που η δημοτική αρχή έχει θέσει. Δημότης έγραψε... "Κύριοι της δημοτικής αρχής πρέπει να απολογηθείτε στους Δημότες για τα πεταμένα λεφτά και τα εκτρώματα που κατασκευάζετε.... Παραδεχτείτε επί τέλους το λάθος σας και υποχρεώστε τον εργολάβο να το ξηλώσει και να το ξανακάνει από την αρχή εκτός αν συμφωνείτε να παραλάβετε αυτή την καραμπινάτη κακοτεχνία. Αν το παραλάβετε και το πληρώσετε τότε ο κάθε δημότης μπορεί να σκεφθεί διάφορα.... Κάντε επί τέλους το καθήκον σας και σεβαστείτε τους φόρους μας και την ασφαλή χρήση του πεζοδρομίου".


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.