Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 09:11

Μέχρι τις 20 Ιανουαρίου θα έρθουν τα tablets στα σχολεία Παπάγου Χολαργού


 

Ερωτήσεις για το θέμα της κάλυψης των αναγκών σε τεχνολογικό εξοπλισμό για τους μαθητές και εκπαιδευτικούς των σχολείων της πόλης κατέθεσαν στη συζήτηση του Δημοτικού Συμβουλίου της Τετάρτης (25/11) οι δημοτικοί σύμβουλοι Ρετσινιά, Χαμηλοθώρη και Ρεμούνδος.

«Από τις 20 Δεκεμβρίου έως τις 20 Ιανουαρίου του 2021 θα παραλάβουμε από το Υπουργείο Παιδείας 159 tablets”, αυτό απάντησε ο δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος, και πρόσθεσε ότι «όταν γνωρίζουμε ότι θα έρθουν, προφανώς δεν θα κάνει προμήθεια ο Δήμος».

 Ο Δήμαρχος τόνισε ότι «ζούμε σε μία περιοχή που το μέσο ετήσιο εισόδημα των οικογενειών είναι 25.000-30.000 ευρώ. Κάποιοι ίσως έχουν πρόβλημα. Αλλά το 2020 δεν μπορεί να υπάρχει καθηγητής ή δάσκαλος που δεν έχει υπολογιστή ή tablet».

Χαμηλοθώρη και Ρεμούνδος ζήτησαν την άμεση κάλυψη των αναγκών αφού τα προβλήματα υπάρχουν και η τηλεκπαίδευση είναι σε εξέλιξη, ενώ τόνισαν ότι ήταν κάτι γνωστό και αναμενόμενο και όφειλε ο Δήμος να καλύψει την ολιγωρία του Υπουργείου ήδη από την πρώτη φάση της πανδημίας.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.