Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 19:21

Με χρώματα και μηνύματα οι δημότες ζητούν να σωθούν οι ελιές στη Βουτσινά


Τις έντονες αντιδράσεις των δημοτών έχει προκαλέσει η ανάπλαση της οδού Βουτσινά. Αρχικά για την κακή εκτέλεση του έργου που δημιουργούσε προβλήματα στην καθημερινότητα των περιοίκων με κλειστά γκαράζ και θάψιμο των εισόδων. Στη συνέχεια με τις κακοτεχνίες,τις εκτεθειμένες βίδες, κολωνάκια παγίδες, ανηφοριές στα πεζοδρόμια, πορεία τυφλών χωρίς λογική. Και πρόσφατα με την εξαφάνιση των παλυετών ελαιόδεντρωνπου έχουν ήδη αφαιρεθεί από το κομμάτι που μέχρι τώρα έχει διαμορφωθεί (έως την πλατεία Δημοκρατίας) συνολικά 23 δέντρασύμφωνα με τις δηλώσεις του αρμόδιου Αντιδημάρχου.

Έτσι η αντίδραση έφερε... έμπνευση. Και εκτός από τις διαμαρτυρίες και τις καταγγελίες τόσο στις υπηρεσίες του Δήμουόσο και στα social media, τώρα η αντίδραση πήρε χρώμα και κατέλαβετο πεζοδρόμιο. Με τα ελαιόδεντρα να γεμίζουν κορδέλες, χρώματα και μηνύματα σε μία κίνηση ευαισθητοποίησης από τους περίοικους, λίγο πριν αναλάβει ο εργολάβος να τα απομακρύνει. 

Το έργο στη δεξιά πλευρά της οδού Βουτσινά από την πλατεία Δημοκρατίας και όλο το υπόλοιπο έως και την Αναστάσεως,θα συνεχιστεί αμέσως μετά τις ημέρες του Πάσχα. Στο κομμάτι αυτό που υπολείπεται για να ολοκληρωθεί το έργο υπάρχουν αυτή τη στιγμή 28  ελιές, που κανονικά βάσει της μελέτης θα πρέπει αν αφαιρεθούν να μεταφυτευτούν.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.