Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 00:36

Αντιπεριφερειάρχης Υγείας ο Χολαργιώτης Γιάννης Κεχρής


Ο επί χρόνια δημοτικός Σύμβουλος Χολαργού και επικεφαλής παράταξης στις εκλογές του 2014 στον ενιαίο πια Δήμο Παπάγου Χολαργού ο γνωστός γιατρός Γιάννης Κεχρής αναλαμβάνει μετά από απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής τη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Υγείας.

Ο Γιάννης Κεχρής φίλος, συνάδελφος και συνοδοιπόρος με τον Γιώργο Πατούλη εκτός από την Περιφέρεια Αττικής και στο Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών έγραψε την Τετάρτη στο προσωπικό του προφίλ στο facebook: 

«Εν μέσω πανδημίας και με το τέταρτο κύμα να βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, η Περιφέρεια Αττικήςαναμφίβολα παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Από την πρώτη στιγμή με στοχευμένες κινήσεις και παρεμβάσεις λαμβάνει σωρεία μέτρων για την αποφυγή εξάπλωσης του κορωνοϊού CoViD-19, την ενδυνάμωση της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Φροντίδας Υγείας, αλλά και την ενίσχυση των πληγέντων από την υγειονομική κρίση. Ενέργειες που αποτελούν, άλλωστε, σαφή προεκλογική δέσμευση της Περιφερειακής Αρχής και εκφράζουν το κοινό μας όραμα για την Αττική του μέλλοντος.

Έτσι, λοιπόν, κι εγώ, όπως το έπραξα απαρέγκλιτα σε όλη την πολιτική μου διαδρομή στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα τιμήσω στο ακέραιο την αποστολή που μου ανατέθηκε και θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις στη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας. Και είμαι σίγουρος, ότι μαζί με όλους τους εκλεκτούς συνεργάτες και συνοδοιπόρους, αλλά και τους υπαλλήλους, που στελεχώνουν τις υπηρεσίες της Περιφέρειας, θα δώσουμε από κοινού τη μάχη για την καλύτερη υγειονομική θωράκιση της Αττικής μας. Χωρίς συμβιβασμούς και χωρίς παρενθέσεις και αστερίσκους, να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή προσπάθεια που ξεκινήσαμε πριν από δύο χρόνια. Για την Αττική που δικαιούμαστε και μας αξίζει».

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.