Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 17:29

Η. ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΣ: «Σχολική εορτή» η ημέρα μνήμης του Πολυτεχνείου


Ερώτηση δέχθηκε ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος σχετικά με την επέτειο εξέγερσης του Πολυτεχνείου στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την Τετάρτη (16/11).

Συγκεκριμένα η δημοτική σύμβουλος Μ. Σιώτου την παραμονή της επετείου, ρώτησε το Δήμαρχο ποιες είναι οι εορταστικές εκδηλώσεις που έχει προγραμματίσει ο Δήμος Παπάγου Χολαργού για την επέτειο, ενώ επισήμανε ότι στην παράταξη της δημοτικής αρχής υπάρχουν και δημοτικοί σύμβουλοι με δημοκρατικές ευαισθησίες

Ο Δήμαρχος χωρίς να χρησιμοποιήσει τη λέξη «Πολυτεχνείο» εξήγησε ότι στο Δήμο Παπάγου Χολαργού η ημέρα εορτάζεται αποκλειστικά στα σχολεία:

“Η αυριανή ημέρα είναι μία μεγάλη μέρα. Τα σχολεία μας γιορτάζουνε. Είθισται τα σχολεία να κάνουν γιορτές για την 17η Νοεμβρίου μάλιστα φιλοξενούμε κάθε μέρα στο Δημαρχείο σχολεία που γιορτάζουν τη συγκεκριμένη ημέρα και πάντα υπάρχει είτε ο Δήμαρχος, είτε Αντιδήμαρχος που βρισκόμαστε στις συγκεκριμένες γιορτές και γιορτάζουμε μαζί με τους μαθητές. Επειδή ρωτήσατε τι κάνουμε για τη συγκεκριμένη μέρα».


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.