Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 13:54

Στην Εκτελεστική Γραμματεία της Νέας Δημοκρατίας η Ντίνα Καλλιοντζή


Ανεβαίνοντας με υπευθυνότητα και σταθερά ένα ένα τα σκαλοπάτια της κομματικής ιεραρχίας η Χολαργιώτισσα Ντίνα Καλλιοντζή-Νικολοπούλου μετά την επανεκλογή της στην Πολιτική Επιτροπή της Νέας Δημοκρατίας τον περασμένο Μάιο, κατάφερε τώρα να συμπεριληφθεί στο ανώτερο όργανο του κόμματος, με την εκλογή της στην Εκτελεστική Γραμματεία.

Ως μία αναγνώριση για την προσφορά της και τους αγώνες της, όπως έγραψαν πολλοί φίλοι και συνάδελφοι της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήρθε η συμμετοχή της στο υψηλότατο όργανο του κόμματος που συνεδριάζει υπό την Προεδρία του Πρωθυπουργού και αριθμεί 16 μέλη συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του Κυρ. Μητσοτάκη.

«Από σήμερα ένα από τα 16 Μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας το ανώτερο συλλογικό όργανο της Νέας Δημοκρατίας!!!!! Πολύ μεγάλο το βάρος της ευθύνης και ταυτόχρονα τεράστια η τιμή για εμένα!! Ελπίζω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης του Πρωθυπουργού και Προέδρου του Κόμματος κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και των Μελών της Πολιτικής Επιτροπής που με εξέλεξαν!!» έγραψε η ίδια στο facebook. 

Η Ντίνα Καλλιοντζή έχει διατελέσει Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του πρώην Δήμου Χολαργού καθώς και Αντιδήμαρχος, ενώ παραμένει για δεύτερη θητεία στο τιμόνι της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας απολαμβάνοντας την απόλυτη εμπιστοσύνη των μελών του κόμματος Παπάγου και Χολαργού.

Η Κα Καλλιοντζή μία πολύπειρη πλέον πολιτικός, παραμένει πάντα μια ευαισθητοποιημένη γυναίκα διαθέτοντας κομμάτι του χρόνου και των δυνάμεων της στην κοινωνική προσφορά, καθώς από το 2011 είναι η Πρόεδρος του Δ.Σ. και στο Πολιτιστικό Κέντρο "Αντιγόνη Ζουρούδη-Μάνα της Δωδακηνήσου", στο σωματείο που αποτελεί ένα μεγάλο κομμάτι της κοινωνικής και πολιτιστικής ιστορίας του Χολαργού.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.