Τετάρτη, 29 Μαϊος 2024 12:12

Το "χρυσό" πήρε ο Δήμαρχος για το νέο κτίριο ΚΑΠΗ Παπάγου

Ο Δήμος Παπάγου - Χολαργού βραβεύθηκε στο πλαίσιο του θεσμού “Best City Awards 2023” και στην κατηγορία Δημοτικά Κτίρια με το “gold βραβείο” για το Νέο Κτίριο στέγασης Δημοτικών Πολυϊατρείων, ΚΑΠΗ και του ΚΕΠ Υγείας που ανεγείρει στην Κοινότητα Παπάγου.

Σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα από την Περικλέους, τα “Best City Awards” αναδεικνύουν και επιβραβεύουν νέα έργα που έχουν υλοποιηθεί από Περιφέρειες, Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις, προκειμένου οι πόλεις στην Ελλάδα να είναι ευφυείς, αειφόρες, και οικονομικά βιώσιμες διατηρώντας την κοινωνική τους συνοχή και βελτιώνοντας σημαντικά την ποιότητα ζωής των ανθρώπων.

Στον ίδιο θεσμό που το 2022 ο Δήμος έλαβε πάλι χρυσό βραβείο για την Παιδική Χαρά του Μεγάλου Πάρκου Παπάγου και ασημένιο για τον "αυτόματο ψηφιακό βοηθό".

Στο ίδιο δελτίο τύπου ο Δήμαρχος Ηλίας Αποστολόπουλος δήλωσε: 

“Προσωπικά νιώθω μεγάλη ικανοποίηση και δικαίωση για τη βράβευση του Δήμου μας γι’ αυτό το μεγάλο έργο. Από τη πρώτη στιγμή της σύλληψης της ιδέας μέχρι και όλες τις φάσεις υλοποίησής του το πιστέψαμε και επιμείναμε.

Κλείσαμε τα αυτιά μας σε ανεύθυνες και ατεκμηρίωτες φωνές που το πολέμησαν μόνο και μόνο για αντιπολιτευτικούς λόγους. Το έργο αυτό, που βρίσκεται στην τελική φάση ολοκλήρωσης του, δεν ανήκει στον Δήμαρχο, ούτε στη Δημοτική Αρχή. Ανήκει εξ ολοκλήρου στους συμπολίτες μας.

Γι’ αυτούς έγινε, αυτούς εξυπηρετεί και όλοι θα αναγνωρίσουν τη μεγάλη συνεισφορά του στην αναβάθμιση των Υπηρεσιών Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής στον Δήμο μας. 

Συνεχίζουμε σταθερά με γνώμονα πάντα το συμφέρον της πόλης και την υποστήριξη των συμπολιτών μας”. 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.