Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 15:11

Χολαργιώτες και Παπαγιώτες έδωσαν το «παρών» στη διαμαρτυρία για τα Τέμπη


Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο Δημαρχείο Παπάγου Χολαργού την Τρίτη (7/3) το βράδυ παρά τη βροχή θέλοντας δείξει τη συμπαράσταση του στις οικογένειες των θυμάτων, αλλά και να διαμαρτυρηθεί για τους όρους και τις συνθήκες που οδήγησαν στο μεγάλο δυστύχημα των Τεμπών.

Το κάλεσμα που απηύθυνε ο Σύλλογος Γυναικών Χολαργού- Παπάγου (μέλος ΟΓΕ) βρήκε μεγάλη ανταπόκριση λόγω της έντονης συγκυρίας, που έχει «γονατίσει» ακόμη και μία εβδομάδα μετά όλη τη χώρα.

Έτσι, συμμετείχαν οι περισσότεροι από τους συλλόγους γονέων των σχολείων της πόλης με απόφαση των διοικητικών τους συμβουλίων, το Σωματείο εργαζομένων στο Δήμο Παπάγου Χολαργού,ο Σύνδεσμος Συνταξιούχων ΙΚΑ και Επικουρικής Ασφάλισης Χαλανδρίου - Χολαργού - Αγ. Παρασκευής-Ψυχικού-Βριλησσίωνκαιο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης "Ο Περικλής".

Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε μπροστά στο Δημαρχείο της Περικλέους έκανε μία μικρή συμβολική πορεία επί της 25ηςΜαρτίου και σταμάτησε στο φανάρι της Αναστάσεως, όπου άναψαν και "πέταξαν" στον ουρανό57 φαναράκια για τους αδικοχαμένους νεκρούς.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.