Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 00:51

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη θα ανοίξει το 29ο Φεστιβάλ Παπάγου Χολαργού


Το Σάββατο 24 Ιουνίου ξεκινά το 29ο Φεστιβάλ Παπάγου - Χολαργού με τη σπουδαία ερμηνεύτρια Άλκηστις Πρωτοψάλτη.
 
Και φέτος θα φιλοξενηθούν τα θεατρικά και μουσικά σχήματα του καλοκαιριού που συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του κοινού, ενώ θα πραγματοποιηθούν και εκδηλώσεις με ελεύθερη είσοδο για όλους! Και για δεύτερη χρονιά οι νέοι της πόλης 18-30 ετών θα μπαίνουν ελεύθερα, αποκτώντας την Κάρτα Νέων Φεστιβάλ.
 
Η δυναμική έναρξη του 29ου Φεστιβάλ θα γίνει το Σάββατο 24 Ιουνίου θα γίνει από τη σπουδαία ερμηνεύτρια, Άλκηστις Πρωτοψάλτη, με μία μεγάλη συναυλία «Έξω Καρδιά», η οποία θα φέρει το παρελθόν και το παρόν σε μία μουσική ισορροπία, προκειμένου να ικανοποιήσει το κοινό της, που αποδεδειγμένα πλέον ανήκει σε τρεις διαφορετικές γενιές! Το ρεπερτόριό της, η συγκλονιστική φωνή της και η αξεπέραστη ενέργειά της πάνω στη σκηνή, είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τη μεγάλη τραγουδίστρια ξεχωριστή!
 
Η ηλεκτρονική προπώληση άνοιξε στη viva.gr, στο ακόλουθο link: https://www.viva.gr/.../alkistis-protopsalti-kalokairi-2023/
Εισιτήρια θα πωλούνται και από το Γραφείο Φεστιβάλ Παπάγου-Χολαργού και τα φυσικά σημεία πώλησης, έναν μήνα πριν τη συναυλία.
 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.