Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 14:26

ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ: Πρόγραμμα εορταστικών εκδηλώσεων για την 25η Μαρτίου


Οι εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στο Δήμο Παπάγου Χολαργού ξεκινούν από την Πέμπτη σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

 

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023 Εκδήλωση με Παραδοσιακούς Χορούς και Τραγούδια ώρα 19:00 μ.μ.    

Συμμετέχουν:

  • Λύκειον των Ελληνίδων, Τοπικό Παράρτημα Χορού Παπάγου – Χολαργού
  • Χορευτική Ομάδα Φανερωμένης Χολαργού
  • Σύλλογος Κρητών Παπάγου – Χολαργού «Ο Ψηλορείτης»
  • Σύλλογος Πελοποννησίων Παπάγου – Χολαργού

Αμφιθέατρο ‘Μ. Θεοδωράκης’ -  Δημαρχιακό Μέγαρο, κτίριο Δημάρχου «Χαράλαμπου Σκούρτη» Λ. Περικλέους 55.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023           

10:30     Κατάθεση Στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων Παπάγου και Χολαργού από τους Παιδικούς Σταθμούς και τα Νηπιαγωγεία των Κοινοτήτων Παπάγου & Χολαργού.  

11:30     Κατάθεση Στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων Παπάγου και Χολαργού από τους μαθητές των Σχολείων των Κοινοτήτων Παπάγου & Χολαργού και Τοπικούς Συλλόγους.   

17:00     Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με Αρτοκλασία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Παπάγου «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου».

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2023

07:00     Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον εορτάζοντα Ιερό Ναό του Κοιμητηρίου Παπάγου «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου».

10:30     Δοξολογία στον Ιερό Ναό Παναγίας Φανερωμένης Χολαργού, παρουσία του Δημάρχου,  της Προέδρου της Κοινότητας Χολαργού και του Δημοτικού Συμβουλίου. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από τον κ. Ιωάννη Κουκούτση, Διευθυντή του 3ουΔημοτικού Σχολείου Χολαργού.

10:30     Δοξολογία στον Ιερό Ναό Αγίας Σκέπης Παπάγου, παρουσία του αναπληρωτή Δημάρχου και της Προέδρου της Κοινότητας Παπάγου. Εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την κα Δήμητρα Κλάδη, Διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παπάγου.

11:15     Επιμνημόσυνη Δέηση και Κατάθεση Στεφάνων στα Ηρώα Πεσόντων των Κοινοτήτων Παπάγου και Χολαργού.

11:45     Παρελάσεις των μαθητών των Δημοτικών, Γυμνασίων και Λυκείων, του Λυκείου των Ελληνίδων, των Προσκόπων και Ναυτοπροσκόπων, των Οδηγών, της ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ. και Τοπικών Συλλόγων, στην οδό Εθνικής Αμύνης για τη Κοινότητα Παπάγου και στην οδό 25ης Μαρτίου & Λ. Περικλέους για την Κοινότητα Χολαργού.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.