Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 18:45

"1η Ημέρα Γνωριμίας" από το Σύλλογο Γονέων του 1ου Γυμνασίου Χολαργού


Την Κυριακή 7 Μαίου θα ανοίξουν οι πόρτες του 1ου Γυμνασίου Χολαργού για να υποδεχτούν τους τελειόφοιτους των 1ου, 4ου, 5ου και 6ου Δημοτικών Σχολείων. Τα παιδιά δηλαδή που σε λίγους μήνες θα αποκαλούν το Γυμνάσιο, σχολείο τους. Μία εξαιρετική πρωτοβουλία του Συλλόγου Γονέων του 1ου Γυμνασίου που πραγματοποιείται σε συνεργασία με τους αντίστοιχους συλλόγους γονέων των Δημοτικών που παραδοσιακά τα παιδιά τους συνεχίζουν στο Γυμνάσιο της Αετιδέων. Μία δράση που γίνεται για πρώτη φορά, ένας νέος θεσμός και έρχεται να καλύψει, να απαντήσει, να ανακόψει τις όποιες απορίες, αγωνίες και άγχος μπορεί να προκαλεί η μετάβαση ενός παιδιού -ίσως περισσότερο δε των γονέων του- στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Ήδη 70 παιδιά έχουν δηλώσει στην ειδική φόρμα που ανάρτησε ο Σύλλογος Γονέων, ότι θα συμμετέχουν στη δράση. Μία επιτυχία που όπως φαίνεται έχει ήδη γραφτεί. 

Στη σελίδα των γονέων στο facebook διαβάζουμε:

"Έτσι την Κυριακή 07.05.2023 στις 10.30 π.μ., φιλοξενούμε γονείς και παιδιά των σχολείων αυτών για να τους ξεναγήσουμε, να απαντήσουμε στις ερωτήσεις τους αλλά και να παίξουμε στο προαύλιο του σχολείου μας.

Έχουμε ήδη επικοινωνήσει με τα 5μελή των τμημάτων της Α Γυμνασίου και έχουμε ζητήσει την εθελοντική συμμετοχή τους στην διοργάνωση, ως ξεναγοί, ομιλητές / παρουσιαστές, ως βοηθοί στην παρασκευή των σνακ που σκοπεύουμε να προσφέρουμε, ή ότι άλλο πιστεύουν πως μπορεί να κάνει πιο επιτυχημένη τη δράση μας.

Όλοι είστε ευπρόσδεκτοι στη δράση μας, για να δείτε το σχολείο μας με άλλο μάτι!".


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.