Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024 04:36

Υποψήφιος Δήμαρχος με το ΚΚΕ και το '23 ο Αντώνης Ρεκλείτης


Και στις επικείμενες Δημοτικές Εκλογές τον επόμενο Οκτώβριο του 2023 θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος του ΚΚΕ με την παράταξη Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου Χολαργού ο ήδη εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος Αντώνης Ρεκλείτης.

Την περασμένη Τετάρτη (10/5) στο τοπικό καφέ της πόλης ανακοινώθηκε η εκ νέου υποψηφιότητα του κ. Ρεκλείτη. Έτσι μετά τον νυν Δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο που ήδη από την αρχή της θητείας είχε δηλώσει την πρόθεση του να είναι ξανά υποψήφιος για τον Δημαρχακό θώκο. Τον Δημήτρη Τούτουζα που μέσω συνέντευξης του, δήλωσε την εκ νέου υποψηφιότητα του. Την Μαρία Σιώτου που ανακοινώθηκε ως υποψήφια Δήμαρχος όταν πριν ένα χρόνο αναδείχθηκε ομόφωνα από τις εργασίες της δημοτικής παράταξης 8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ. Και τον Δημήτρη Οικονόμου που έκανε γνωστή την υποψηφιότητα του με δημοσίευση στην εφημερίδα Πολιτεία Παπάγου Χολαργού, ήρθε η 5η σειρά υποψηφιότητα από το Κομμουνιστικό Κόμας Ελλάδας   


Στην παρουσίαση της Τετάρτης σύμφωνα με το δελτίο τύπου του ΚΚΕ, παρευρέθηκαν ο Διονύσης Τσακνής, υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΚΚΕ, η Βαγγελιώ Πλατανιά, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Οικονομικού Ελέγχου του ΚΚΕ και υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ στον Βόρειο Τομέα Αθηνών και ο Γιώργος Ρεμούνδος, δημοτικός σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Παπάγου- Χολαργού. 
 
Ο Αντώνης Ρεκλείτης τόνισε ότι οι κομμουνιστές δίνουν ενιαία τις εκλογικές μάχες των βουλευτικών και των δημοτικών- περιφερειακών εκλογών και επιδιώκουν από τα θετικά αποτελέσματα, που αυτά μπορούν να εκφραστούν με την ενίσχυση των δυνάμεων του ΚΚΕ, να βγαίνει κάθε φορά πιο ισχυρός ο λαός. 
 
Ο Διονύσης Τσακνής μετέφερε το θετικό κλίμα και ανταπόκριση στις θέσεις του ΚΚΕ που παρατηρείται στις συσκέψεις και εκδηλώσεις που διεξάγονται όλη αυτή την περίοδο. Τόνισε την αξία που έχουν αυτές οι συζητήσεις, όπου μπορείς να μιλήσεις με απλούς ανθρώπους που δεν έχουν προηγούμενη επαφή ή δεν έχουν ψηφίσει ξανά ΚΚΕ, καλώντας σε συμπόρευση ακόμα και αν δεν συμφωνούν σε όλα, μιας και σε αυτές τις εκλογές, όπως ανέφερε, αυτό που διακυβεύεται είναι το πόσο ισχυρό θα είναι το ΚΚΕ ώστε η επόμενη κυβέρνηση, όποια κι αν είναι αυτή, να είναι φοβισμένη και το μπόι του λαού ψηλότερο. 

 


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.