Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 00:25

Τέσσερις παραστάσεις από τη Θεατρική Ομάδα του ΔΟΠΑΠ με το "Detective Story"


Η ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος του Δήμου Παπάγου Χολαργού επιστρέφει στη σκηνή αυτή τη φορά με ένα θεατρικό έργο που παρουσιάζεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, και  σε μετάφραση - σκηνοθεσία της Κατερίνας Μπλάτσου.
 
Το «Detective story» γραμμένο το 1949 από τον Αμερικανό θεατρικό συγγραφέα Σίντνεϊ Κίνγκσλεϊ, είναι ένα από τα πρώτα έργα που μεταφέρουν στη σκηνή την αστυνομική πραγματικότητα.
Η δράση τοποθετείται σ’ ένα πολυάσχολο αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης, μια ζεστή μέρα του καλοκαιριού, όπου αστυνομικοί, κακοποιοί και πολίτες πηγαινοέρχονται, παρουσιάζοντας μια ρεαλιστική εικόνα της ρουτίνας ενός αστυνομικού τμήματος. Ένα πλήθος παράλληλων υποθέσεων ξεδιπλώνεται, συνθέτοντας μια δυνατή ιστορία με κεντρικό θέμα τη δικαιοσύνη και τη συγχώρεση.
 
Συμμετέχουν 20 ερασιτέχνες ηθοποιοί
 
 
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Παρασκευή 19, Σάββατο 20, Δευτέρα 22, Τρίτη 23 Μαΐου 2023 - Ώρα έναρξης: 20.30
Κατάλληλο άνω των 15 ετών - Κατά τη διάρκεια της παράστασης ακούγονται πυροβολισμοί
 
ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ «MΙΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ»
Δημαρχείο Παπάγου-Χολαργού, κτίριο "Δημάρχου Χαράλαμπου Σκούρτη" (Λ. Περικλέους 55, Χολαργός)
 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
Τις ημέρες των παραστάσεων συγκεντρώνουμε μεταχειρισμένα βιβλία τελευταίας δεκαετίας για ενήλικες αλλά και εφήβους-παιδιά (όπως λογοτεχνία για όλες τις ηλικίες, παραμύθια, εικονογραφημένη ιστορία/αρχαία ελληνική γραμματεία κλπ.) με σκοπό να διατεθούν σε ακριτική βιβλιοθήκη.
 

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.