Σάββατο, 20 Απριλίου 2024 09:30

Η Cloe, ο Boss και η Νέλη σε μία δράση φιλοζωίας στο 1ο Λύκειο Παπάγου


Με γαβγίσματα χαράς και παιχνιδιού γέμισε το 1ο Λυκείου Παπάγου στη σημαντική δράση φιλοζωίας που οργάνωσαν από κοινού το σχολείο και ο Σύλλογος «Φίλοι Ζώων Παπάγου Χολαργού» με πρωτοβουλία της Διευθύντριας του Λυκείου κας Χρυσούλας Κανιαδάκη.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν η εκπαιδεύτρια σκύλων κα Σαντρίνα Βαλάτα και εθελοντές από το Σύλλογο «Φίλοι των Ζώων Παπάγου Χολαργού» κ.κ. Έφη Κονταράτου, Βασίλης Δασκαλόπουλος και η Γραμματέας του Δ.Σ. κα Λίλα Τζάιδα.

Σε ένα ζωηρό ακροατήριο 150, περίπου, μαθητών γεμάτο ενέργεια, αναπτύχθηκαν από τους εθελοντές μεγάλα θέματα, όπως ο πληθυσμός των αδέσποτων και η διαχείριση τους με στόχο την ευζωία, οι κακοποιήσεις και οι καταγγελίες, η έννοια και η πράξη της υιοθεσίας. Η έμπειρη εκπαιδεύτρια Σαντρίνα Βαλάτα συμπλήρωσε την παρουσίαση με μια επίδειξη υπακοής της Cloe, του Boss και φυσικά της Νελης!

Η ευαισθητοποίηση και η ενημέρωση των μαθητών σε θέματα φιλοζωίας και συνύπαρξης ήταν ο στόχος της επίσκεψης των τετράποδων φίλων στο σχολείο, ο οποίος πέτυχε με το παραπάνω, ειδικά όταν και ο Αντώνης μαθητής του σχολείου γράφτηκε ως εθελοντής στην ομάδα των φιλόζωων.


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.