Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024 23:44

Στη νέα περιοχή Παπάγου η 9η συνάντηση της Σιώτου με τους δημότες


Ολοκληρώνοντας τον πρώτο κύκλο προεκλογικών εκδηλώσεων, που αφορούσε στην επίσκεψη των μελών της δημοτικής παράταξης "8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη" στις γειτονιές της πόλης, ανακοινώθηκε η 9η και τελευταία που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Αγίου Γεωργίου και αφορά στη νέα περιοχή Παπάγου.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται και στο δελτίο τύπου που εκδόθηκε νωρίτερα σήμερα, η δημοτική παράταξη προχώρησε στις προγραμματισμένες της συναντήσεις με τους δημότες, αφού ήταν και η μόνη που δεν ασχολήθηκε να διοργανώνει προεκλογικές συγκεντρώσεις σε υποψήφιους κομματικούς βουλευτές.

 

Διαβάστε το δελτίο τύπου που εξέδωσε η δημοτική παράταξη:

Μέσα στον Μάιο, τον μήνα των βουλευτικών εκλογών τα στελέχη της παράταξης «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη» συνέχισαν τις συναντήσεις στις γειτονιές με την 7η τελευταία του Χολαργού και την 8η στου Παπάγου, που ξεπέρασε κάθε προηγούμενη συμμετοχή.

Hδημοτική παράταξη «8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ» ήταν η μόνη, όπως φάνηκε, που δεν ήταν απασχολημένη με το να διοργανώνει εκδηλώσεις σε υποψήφιους βουλευτές, αλλά συνέχισε να ασχολείται αποκλειστικά με τα προβλήματα της πόλης. 

Οι γειτονιές του Χολαργού ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 4/5, όπου και πάλι αναδείχθηκαν τα μεγάλα προβλήματα της Κοινότητας, της έλλειψης καθαριότητας, των κατεστραμμένων – επικίνδυνων πεζοδρομίων και της αναρχίας που δημιουργεί η έλλειψη χώρων στάθμευσης.

Την Κυριακή 14/5 την Ημέρα της Μητέρας πραγματοποιήθηκε η 8ησυνάντηση στου Παπάγου με αθρόα συμμετοχή και δυναμική συζήτηση. Κυριάρχησε το θέμα της έναρξης των εργασιών για τη δημιουργία σχολείου στη νέα περιοχή του Παπάγου. Αλλά και τα προβλήματα που φέρνει η ραγδαία ανοικοδόμηση αλλοιώνοντας τη φυσιογνωμία της Κηπούπολης, καθώς η απερχόμενη δημοτική αρχή έχει αφήσει την πόλη «ανοχύρωτη». Συζητήθηκε ακόμη το θέμα της κακής οικονομικής διαχείρισης των δημοτικών ταμείων.

Η υποψήφια Δήμαρχος Μαρία Σιώτου απάντησε σε όλες τις απορίες των δημοτών αναπτύσσοντας ταυτόχρονα και τις προγραμματικές θέσεις της παράταξης. Θέσεις που απαντούν σε όλα τα μεγάλα και τα μικρότερα προβλήματα που ταλαιπωρούν καθημερινά τους δημότες και είναι εφαρμόσιμες από την επόμενη μέρα.

Η τελευταία 9η Συνάντηση Γειτονιάς αφορά σε όλη τη νέα περιοχή Παπάγου και θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28/5/23 στο θεατράκι της πλατείας του Αγίου Γεωργίου στις 7μ.μ.

Καλεσμένοι όλοι οι κάτοικοι της γειτονιάς, αλλά και όσοι μέχρι τώρα δεν καταφέραν να συμμετέχουν σε κάποια από τις προηγούμενες 8 συναντήσεις.

  

«8ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ για μία Βιώσιμη Πόλη»

www.8protaseis.com


Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.