Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024 17:35

 


 

Δελτίο Τύπου

Με το παρόν θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στη διοργάνωση του Διασυλλογικού πρωταθλήματος δρομικού τριάθλου Κ14 και ατομικών αγωνισμάτων Κ12 από το Σύλλογό μας.

Ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Χολαργού-Παπάγου (ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου) ιδρύθηκε το 2017 από 21 δημότες του δήμου  Χολαργού – Παπάγου με κοινό σκοπό και φιλοσοφία την προώθηση των αξιών του ευ αγωνίζεσθαι φιλοδοξώντας να φέρει μια διαφορετική φιλοσοφία στον χώρο του στίβου. Όραμά μας είναι η διάδοση του αθλητισμού στην ζωή όλων των δημοτών ανεξαρτήτου ηλικίας, φυσικής κατάστασης ή αθλητικού στόχου. 

Στην πενταετή σχεδόν λειτουργία του έχει κατορθώσει να ανέλθει την 79η θέση σε σύνολο 352 σωματείων πανελλαδικά ενώ αποτελεί τον καλύτερο βαθμολογικά Σύλλογο στίβου στο Δήμο μας. Θέση πανελλαδικά ιδιαίτερα αξιόλογη μόλις καθώς καταδεικνύει την συνεχώς ανοδική πορεία του τα τελευταία χρόνια. Εκτός της συμμετοχής αθλητών/τριών μας σε πανελλήνια πρωταθλήματα, διασυλλογικούς αγώνες, ημερίδες και άλλες αθλητικές δραστηριότητες, έχει διοργανώσει σε τοπικό επίπεδο με  επιτυχία,  σχολικούς αγώνες, και δύο φορές εσωτερικούς αγώνες με τη συμμετοχή αθλητών/τριών από τις ακαδημίες και από τα αγωνιστικά τμήματα του Συλλόγου. Παράλληλα συμμετέχει και στηρίζει τις προσπάθειες και δράσεις του Δημοτικού Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Παπάγου-Χολαργού (ΔΟΠΑΠ), συνεργάζεται και ενισχύει εκδηλώσεις άλλων αθλητικών σωματείων του Δήμου μας ενώ συνεισφέρει κατά το δυνατόν σε κοινωνικό και πολιτιστικό επίπεδο. 

Στο πλαίσιο της διαρκούς βελτίωσης και εξέλιξης του Συλλόγου μας, το Σάββατο 6/5/23 από τις 10:00-13:00, στο Β΄ Δημοτικό Στάδιο Χολαργού του Αθλητικού Κέντρου «Αντώνης Πολύδωρας», ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με τον ΔΟΠΑΠ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ θα διοργανώσει τους πρώτους διασυλλογικούς του αγώνες με τη συμμετοχή των Συλλόγων: ΣΚΑ Χολαργού-Παπάγου, ΑΕ Μεσογείων «Αμεινίας ο Παλληνεύς», ΓΣ Πάρνηθας, ΑΣ Αγίας Παρασκευής και AO Ολυμπιάδα Κηφισιάς EOKA. Συγκεκριμένα το Διασυλλογικό πρωτάθλημα δρομικού τριάθλου Κ14 (60μ.-800μ.-άλμα εις μήκος) και ατομικών αγωνισμάτων Κ2 (50μ.-600μ.-ρίψη vortex).

Επιθυμία του Συλλόγου μας είναι οι αγώνες αυτοί εκτός από το καθαρά αγωνιστικό και αθλητικό τους ενδιαφέρον, να αναδείξουν και τις δυνατότητες των αθλητικών εγκαταστάσεων στίβου του εν λόγω Σταδίου το οποίο με τις κατάλληλες βελτιώσεις και προσθήκες αθλητικού υλικού, μπορεί να αναδειχθεί στο άμεσο μέλλον, σε σημαντικό πόλο έλξης και διοργάνωσης αθλητικών γεγονότων πανελλήνιας εμβέλειας με πολλαπλά οφέλη για το Δήμο και την περιοχή μας. 

Σας καλούμε και σας περιμένουμε λοιπόν όλους, το Σάββατο 6 Μαΐου στο Β΄ Δημοτικό Στάδιο Χολαργού, στο Λόφο  Τσακού-Νταμάρι, να χαρούμε και να ενισχύσουμε τις  προσπάθειες των αθλητών/τριών μας σε μια όμορφη και αθλητική ατμόσφαιρα.

 

Με εκτίμηση, 

Εκ μέρους του ΔΣ

                                            Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                            Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                    ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ                                                                  ΛΟΥΚΟΣ ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ



Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.