Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024 11:36

 


«Δεκέμβριος» σημαίνει, ο μήνας προσφοράς για το 1ο Σύστημα Προσκόπων Χολαργού. Έτσι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά λυκόπουλα, πρόσκοποι, ανιχνευτές, βαθμοφόροι και οι γονείς τους θα στολίσουν ένα διαφορετικό δέντρο, το «Δέντρο της Αγάπης». Μια δράση προσφοράς όπου όλοι έμπρακτα τηρούν το κομμάτι της υπόσχεσης που δίνουν δώσει φορώντας το μαντήλι τους, να βοηθούν κάθε άνθρωπο σε κάθε περίσταση.

Αλλά καλούν και όλους εμάς. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν το συνάνθρωπο το Σαββατοκύριακο 17 & 18 Δεκεμβρίου προσφέροντας τρόφιμα, είδη καθαριότητας, λευκά είδη, σχολικά είδη και παιχνίδια.

Σκοπός της δράσης η ενίσχυση δύο ιδρυμάτων που χρειάζονται τη βοήθειά όλων μας. Το «Ίδρυμα Γεωργίου και Αικατερίνης Χατζηκώνστα , Εκπαιδευτικής Μέριμνας νέων Ν.Π.Ι.Δ.» και το «Χατζηκυριάκειο Ίδρυμα Παιδικής Προστασίας».

Το 1ο Σύστημα Προσκόπων Χολαργού, λοιπόν, που φέτος διανύει την 77η χρονιά δράσης και προσφοράς στην πόλη, θα βρίσκεται στο Εμπορικό κέντρο Χολαργού Holargos Center (Λ. Περικλέους 56) και τις δύο ημέρες από τις 11:00 έως τις 18:00 με κεράσματα και λιχουδιές φτιαγμένα από τα παιδιά των ομάδων, για όλους!

 

φωτό αρχείου



Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.