Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 06:08

Φόλα έσπειρε το θάνατο στου Παπάγου ανήμερα της Παναγιάς!


foles

Με μήνυμα στη σελίδα στο fb οι "Φίλοι ζώων Παπάγου-Χολαργού" ενημέρωσαν ανήμερα της Παναγίας για περιστατικό με φόλες σε οικόπεδο στου Παπάγου που κόστισε ήδη τη ζωή ενός δεσποζόμενου σκύλου ενώ ακόμη ένας χαροπαλεύει. Η ιδιοκτήτρια θα καταθέσει μήνυση και καλούνται όσοι γνωρίζουν κάτι να βοηθήσουν.

Διαβάστε το μήνυμα όπως αναρτήθηκε

"Μόλις ενημερωθήκαμε από φίλη της σελίδας μας ότι στην περιφραγμένη αυλή της επί της Δαβάκη στου Παπάγου κάποιος "εξαίρετος" και αδιαμφισβήτητα "σωστός χριστιανός" επέλεξε την σημερινή μέρα για να ρίξει φόλες με ποντικοφάρμακο.. Το αποτέλεσμα ήταν να πεθάνει ο ένας από τους δυο σκύλους της φίλης και ο άλλος να δίνει μάχη για την ζωή του.Τονίζουμε ότι κατά την εκτίμησή μας σκόπιμα επιλέχθηκε η σημερινή μέρα και αυτό το αφήνουμε στην κρίση σας.
Αν οποιοσδήποτε γνωρίζει ή έχει αντιληφθεί κάτι παρακαλείτε θερμά να επικοινωνήσει με την σελίδα. Η σιωπή είναι συνενοχή και η ατιμωρησία θα στρέψει το χέρι του δολοφόνου και εναντίον μας.Δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι τότε για να πέσουμε όλοι από τα σύννεφα.. Μιλήστε τώρα.
Η φίλη θα καταθέσει μήνυση αύριο στο ΑΤ Χολαργού".

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε τη χρήση των cookies.